Cel mai bun marcator al lui Dinamo în Europa (n.r. 18 goluri). 156 de goluri în Liga I, “naşul rapidiştilor”, 326 de meciuri în prima ligă, de trei ori campion al României, câştigător a trei Cupe, a unei SuperCupe şi de două ori cel mai bun marcator în primul eşalon. Ca antrenor, câştigător al Cupei României şi al SuperCupei cu FC Voluntari, în prezent tehnicianul revelaţiei ligii secunde, CSC 1599 Şelimbăr.
Am fost curios să văd cum o echipă dintr-o comună care nu este limitrofă Capitalei, a reuşit o linie de clasament impresionantă: 15 9-5-1. Fără salarii impresionante, fără fotbalişti cunoscuţi, Claudiu Niculescu şi-a găsit mediul proprice performanţei în judeţul Sibiu.
Echipa “călăreţilor roşii” a ajuns de la statutut de outsider al diviziei a doua, la cel de formaţie respectată şi temută în liga secundă. CSC 1955 Şelimbăr nu are drept de promovare în Superligă, însă cel alintat “Clau-gol” pe vremea când îmbrăca tricoul alb-roşu spune că acest lucru nu este un impediment pentru ca jucătorii săi să continue evoluţia înregistrată în primele 15 runde ale stagiunii curente.
Am stat de vorbă cu Claudiu Niculescu, jumătate din N&D despre Liga a II-a, favoritele la promovare şi inevitabil, despre Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.