Fii alegerea numarul unu a celor care vor sa se cazeze la hotel

0
4

Competitia este destul de mare in domeniul HORECA, mai ales dupa aceasta perioada ciudata cu pandemia. Insa, hotelurile care au prevazut de ceva ani incoace in ce directie merg lucrurile si-au imbunatatit serviciile oferind cleintilor consumabile de hotel.

Magazinul are multe produse pentru hoteluri care pot fi cumparate online, in cantitati mari, iar categoria de produse se imparte in mai multe categorii: cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci de unica folosinta pentru hotel, accesorii hotel, sapun hotel, sampon hotel.

Oferind astfel de produse clientilor care vin sa se cazeze, nu faci altceva decat sa le castigi increderea si admiratia. In plus, este un lucru bine stiut ca, daca un client este multumit, acesta se va intoarce si a doua oara.

De exemplu, categoria de prosoape si halate hotel este printre cele mai apreciate, datorita faptului ca majoritatea clientilor nu pleca de acasa cu propriile prosoape si halate.

Cum trebuie sa fie prosoapele? 

Majoritatea prosoapelor de baie sunt facute din bumbac, insa acest material poate fi diferit, in functie de cat de moale se simte pe piele, de gradul de absorbtie a apei, de rezistenta dupa folosirea repetata sau de mentinerea culorii dupa multiple spalari. In plus, bumbacul este de mai multe feluri si in afara acestui material mai poti alege si prosoapele din fibre de bambus sau din microfibra. In continuare iti vom oferi detalii despre fiecare in parte, pentru ca tu sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Prosoape din bumbac egiptean – aceste prosoape sunt facute din cel mai bun bumbac din punct de vedere al calitatii si din acest motiv reprezinta o alegere de top. Firele de bumbac egiptean au o lungime foarte mare si o capacitate superioara de absorbtie a apei, ceea ce inseamna ca folosirea unui prosop de baie din bumbac egiptean dupa baie sau dus iti va oferi o experienta demna de comparat cu cea pe care o poti avea intr-un SPA de lux. Daca sunt respectate indicatiile de curatare de pe eticheta, prosoapele de baie din bumbac egiptean vor rezista un timp indelungat.

Prosoape din bumbac turcesc – prosoapele de baie din bumbac turcesc sunt facute din fire lungi de bumbac si sunt asemanatoare cu prosoapele din bumbac egiptean. Bumbacul folosit pentru aceste prosoape provine din regiunea Marii Egee si este moale, pufos si rezistent. Prosoapele de baie din bumbac turcesc au o capacitate de absorbtie mare, insa nu sunt la fel de absorbante precum cele din bumbac egiptean. De asemenea, aceste prosoape sunt binecunoscute pentru aspectul luxos, conferit de grosimea pe care o au. 

Desi un prosopo poate parea un gest foarte neinsemnat, pentru calatorul care nu isi aduce comoditatile de acasa poate face o mare diferenta!

Un hotel ce ofera prosoape de calitate si halate moi beneficiaza de clienti tot anul. Cele mai bune produse pentru hoteluri le gasim la Sanito.ro la preturi fara concurenta. Clientii se vor intoarce de fiecare data la hotelul tau daca iti arati recunostinta cu produsele Sanito!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here