Un covor de calitate schimba interiorul unei locuinte!

0
9

Magaiznul Covoare-profesionale.ro este in general cunoscut ca fiind un distribuitor de incredere de covoare profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, cabinete medicale, dar si de covorase interior pentru locuinte.

Covorul este un accesoriu destul de important, deoarece nu are doar proprietati izolante pe timp de vreme rece, ci este si foarte placut la atingere si poate fi incadrat ca si obiect decorativ.

Fie ca dorim sa cumparam covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior, covoare-profesionale.ro este intotdeauna alegerea perfecta.

Atunci cand alegi un covor pentru sufragerie sau living, masoara in asa fel incat sa ramana portiuni egale din podea la vedere pe toate cele patru laturi, sau cel putin pe doua laturi opuse. Covorul nu trebuie sa acopere niciodata integral podeaua. Doar o mocheta poate acoperi podeaua complet. Un covor, niciodata! Daca se intampla asta vei face ca spatiul din incapere sa para sufocat, mic, inghesuit si neprietenos. Daca incaperea este organizata formal, cu mobilierul pe laturile camerei, cumpara un covor cu un model medalion in centru pentru a evidentia spatiul si a marca centrul camerei. Poti alege modele geometrice, concentrice mai simple daca camera este mica, mai complicate intr-o camera mare. Modelul depinde si de stilul pieselor de mobilier. Cele clasice au nevoi de detalii ornamentale pe covor, iar mobila moderna, minimalista cere un covor simplu, eventual intr-o singura culoare.

Daca ai in camera un element central, de pilda un semineu, alege un covor simplu, pentru a nu distrage atentia de la principalul punct de atractie vizuala. Covorul poate pune accent pe o zona din camera sau o poate estompa si neutraliza, iar diferenta o face modelul si culoarea covorului. Covorul poate lumina sau intuneca o camera, poate aduce personalitate sau poate scoate in evidenta piesele de mobilier. Contrastul este cel care face acest lucru. Covorul trebuie sa aiba o nuanta asemanatoare cu podeaua daca peretii camerei sunt colorati, si in contrast cu podeaua daca peretii sunt albi, gri sau in culori foarte pale. Covorul se asorteaza cu draperiile, cu pernele de decor si este de preferat sa fie in contrast cromatic cu piesele de mobilier.

Ultimul factor de care trebuie sa tii cont in alegerea unui covor pentru living, dar nu cel din urma, este spatiul de care dispui. Nu inghesui un covor mare intr-o incapere mica sau medie doar de dragul imprimeului sau materialului. In schimb, intr-o sufragerie mare poti opta cam pentru orice marime atata timp cat se potriveste cromatic cu restul decorului. De asemenea, regula conform careia un covor ideal ar trebui sa imparta incaparea in mod egal nu se aplica mereu, mai ales daca vrei sa ai un living modern si unic. Achizitionand covoare profesionale de la magazinul covoare-profesionale.ro, cu siguranta vei gasi ceva care sa se potriveasca cu restul locuintei. Calitatea acestor covoare este deja bine documentata, fiind alegerea multor institutii de stat si a multor afaceri de tip Horeca. Investind intr-un covor, nu investesti doar intr-o simpla tesatura, ci in ceva pe care il vei putea folosi mult timp. Covoare-profesionale.ro este alegerea celor care tin la casa si igiena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here