Cum sa alegi picturile in functie de interiorul tau?

0
5

Decorarea unei locuinte este un domeniu plin de idei si alternative. Un aspect interior frumos trebuie sa respecte personalitatea si gusturile locuitorilor, altfel nu se vor simti confortabil in propria casa! Asadar, pentru a te ajuta in aceasta sarcina placuta, dar nu intotdeauna usoara, iata toate sfaturile noastre pentru completarea decorului cu tablouri, de la tablouri canvas personalizate si pana tablouri clasice, care chiar se incadreaza in stilul si personalitatea proprie.

Pentru inceput

Un tablou este un obiect de arta, adesea de nepretuit. Trebuie sa il alegi cu atentie, deoarece va fi un element al decorului din casa ta pe care il vei vedea in fiecare zi. Deci, trebuie sa faci mai multi pasi inainte de a ajunge acolo. Incepem prin masurarea spatiului in care vrem sa plasam lucrarea. Cateva coli de hartie pot servi ca substitut pentru a-ti face o idee despre rezultatul final. Marimea este un factor semnificativ in aranjarea volumelor.

Intr-adevar, daca tabloul este prea mare, peretele va parea aglomerat. Apoi trebuie sa tii cont de culori pentru a alege tonuri care sa fie in armonie cu tonurile camerei. Culorile din tablou se pot amesteca in decor sau, dimpotriva, pot aduce un efect vizual diferit, mai marcat. Fa-ti timp pentru a evalua nevoile camerei, dar si dorintele tale! 

Cum sa alegi tablourile?

Lucrarile de pe peretii tai, fie ca vorbim de tablouri canvas abstract sau clasice, ar trebui sa te inspire zilnic si sa fie un element important in decorarea locuintei tale. Trebuie sa stii cum sa te joci cu culorile si formele casei tale sau chiar sa depasesti codurile stabilite pentru a da un aer unic interiorului tau. Tablourile ar trebui sa fie ancorate in aspectul locuintei ca si cum ar fi nedespartite de decorul pe care l-ai ales pentru casa ta. Pictura ideala te va face sa simtiti tot felul de emotii, te va face sa gandesti si iti va oferi o perspectiva diferita asupra lumii.

Ai o gma larga de tablouri care sa te inspire, pentru fiecare camera. Poti alage tablouri canvas bucatarie, dormitor si asa mai departe. Insa, important este sa faci totul cu calm. Nu te grabi sa alegi. Fa un pas inapoi si roaga-i pe cei dragi sa iti dea sfaturi daca nu te pricepi, mai ales daca locuiesc cu tine. Nu ezitati sa lasi sa treaca cateva saptamani pentru a gasi perla rara. Retine ca, indiferent de pret, ar trebui sa alegi un tablou din dorinta si nu din datorie. Daca nu esti sigur, mai asteapta. 

Sfaturi finale

Un tablou ar trebui sa aiba un efect pozitiv asupra ta si sa te uimeasca. Aminteste-ti ca imaginea trebuie sa fie cea potrivita locului! Evita reprezentarile agresive in locuri de odihna, cum ar fi dormitorul sau camera de zi. La weframe.ro exista tablouri pentru orice incapere, si poti chiar sa iti personalizezi o opera de arta. 

Daca vrei sa oferi casei tale un efect original si dinamic, te poti juca cu marimea, culoarea, forma sau stilul. Combinarea mai multor tablouri poate fi o modalitate distractiva de a crea un patchwork elegant care sa iti inveseleasca interiorul. Urmeaza-ti instinctele, iar cel mai important lucru este sa te simti bine acasa. Pentru mai multe idei, consulta pagina magazinului weframe.ro. Vei gasi, cu siguranta, ceva potrivit pentru casa ta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here