Servicii smart pentru afaceri de actualitate!

0
6

Nimeni nu mai da anunturi la ziar pentru a-si promova afacerea. Astazi, totul se desfasoara online, deoarece a devenit mediul comun la nivel global pentru toti producatorii, comerciantii, dar si cumparatorii. Poti avea un magazin online in Romania, insa clientii tai din China pot primi marfa la fel de bine precum cineva din Bucuresti sau Craiova. Totul se desfasoara rapid, sigur si usor pe internet. Insa, pentru a avea succes de fiecare data ca afacere online, trebuie sa investiti in servicii SEO si servicii ppc.

De regula, proprietarii afacerilor online nu sunt cei care gestioneaza cum se vor desfasura aceste servicii ppc, insa o agentie de seo poate rezolva totul foarte usor.

Cum functioneaza aceste servicii PPC?

Publicitatea cu plata pe click este una dintre cele mai bune modalitati de a atrage vizitatori online. Publicitatea PPC este o metoda de marketing online in care puteti plasa reclame in locuri strategice online si puteti plati o taxa numai atunci cand un vizitator da click pe reclame. Este o modalitate de a cumpara vizite pe site-ul dvs., mai degraba decat de a le atrage organic. Cand un utilizator da click pe anunt, afacerea dvs. va plati o taxa specificata. Aceasta taxa se numeste cost pe click (CPC).

Puteti alege cu precizie cui sa afisati anunturile in functie de locatie, cuvinte cheie, interese, varsta, sex, limba si chiar tipul de dispozitiv utilizat. Acest lucru va permite sa faceti publicitate bunurilor si serviciilor dvs. direct persoanelor care sunt cel mai probabil interesate de ceea ce oferiti.

In medie, din fiecare 100 de persoane care viziteaza un site web, doar doua se vor transforma in clienti. Asta inseamna ca 98% din traficul initial se pierde. Retargetingul permite agentilor de publicitate sa le reaminteasca persoanelor care au parasit site-ul fara a face o achizitie sa revina si sa vada ce le lipseste.

Acest lucru se datoreaza faptului ca platiti o taxa numai atunci cand se face click pe anuntul dvs. Cand luati in considerare faptul ca primele trei spoturi publicitare dintr-o pagina cu rezultate ale cautarii obtin 46% din clickuri, sansele sunt in favoarea dvs. PPC permite companiei dvs. sa se afle in partea de sus a paginii cu rezultatele cautarii, chiar deasupra rezultatelor organice.

Aceasta inseamna ca puteti monitoriza performanta anunturilor dvs. si le puteti ajusta daca nu primiti cate clickuri doriti. Si stiti intotdeauna ce anunturi determina efectiv vanzarile si care iti ajuta afacerea si care nu.

Cu toate ca este important sa se claseze in rezultatele cautarii organice, este nevoie de timp pentru a ajunge acolo. Dar cu PPC? Puteti crea un nou anunt si puteti incepe sa vedeti rezultate in cateva zile, daca nu chiar ore.

Deci, daca doriti sa atrageti imediat mai mult trafic pe site-ul dvs. si sa cresteti vanzarile, ganditi-va serios PPC. In cele din urma, cel mai mare beneficiu pe care PPC il ofera este ca va ajuta site-ul dvs. sa primeasca atentia pe care o merita de la oamenii care il vor aprecia cel mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here