Apartinatorul trebuie sa afle unde gaseste cele mai frumoase coroane funerare online

0
18

Un deces are multe aspecte deprimante in sine, dar imaginea coroanelor funerare artificiale, pe care soarele le spalaceste indurereaza si mai mult. Flori din plastic, urate, in culori stridente, pe care ploaia si soarele le ard sau le spala!

Nimeni nu ar trebui sa duca o astfel de coroana la capela fiindca:

-trebuie sa daruim tot ce este mai bun si mai frumos, mai ales cand facem acest lucru pentru ultima data.

-prin aspectul coroanei si mesajul care o insoteste ne aratam respectul fata de defunct

-gestul nostru de a duce o coroana funerara frumoasa din flori perfecte are rolul de a anestezia durerea, daca suntem din afara familiei. Daca facem parte din randul apartinatorilor, atunci trebuie sa cautam cea mai frumoasa coroana funerara si sa ne linistim sufletele noua insine, gandindu-ne ca am facut tot ceea ce se cuvine.

E trist cand pe geamurile pline de praf ale unor florarii vedem tristele si stingherele coroane din flori artificiale si este si mai trista practica unora de a ascunde flori naturale ofilite printre cele frumoase in coroane funerare!

Apartinatorii care nu doresc sa treaca prin aceste experiente de viata amare, trebuie sa comande coroane funerare  pe site-ul florariei axate pe aranjamente funerare din flori naurale, Sympathyflowers.ro.

Aici este cu adevarat imparatia coroanelor funerare frumoase, realizate pe suport din burete umed cu accesorii si flori de calitate premium.

Cumpararea unei capodopere realizate aici nu impune deplasarea de la domiciliu. Plasarea comenzii se face cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, fie telefonand la numarul afisat, fie scriind un e-mail sau plasand comanda online prin simpla asezare a coroanei dorite in cosul de cumparaturi.

O minunatie de flori funerare asteapta sa ajunga la capela, in jurul unui sicriu, sa inveseleasca atmosfera cu gingasie, parfum si culoare.

Apartinatorii pot comanda coroane funerare albe, rosii, mov sau multicolore, din gerbera, crizanteme, orhidee, trandafiri sau cale.

Transportul este inclus in pret, iar plasarea comenzii la timp garanteaza depunerea coroanei in locul specificat in comanda, chiar daca persoana care o trimite nu este in tara.

Se intampla de multe ori sa moara cineva drag si sa ramai toata viata cu regretul ca nu ai putut sa participi la inmormantare din diferite motive.

Sympathyflowers.ro mi-a dat acesta posibilitate de a ma revansa fata de cineva pe care l-a pretuit enorm si care a decedat in timpul pandemiei.

Din experienta personala pot sa va spun ca florile funerare provenite din acest atelier  sunt asa de frumoase, incat am fost sunata de apartinatori si dupa ce mi-au multumit, m-au intrebat de unde le-am comandat.

Pentru decedatii care au facut parte din viata voastra comandati coroane funerare din florile care le-au placut in timpul vietii si sufletele lor vor fi multumite.

Eu am ales COROANA FUNERARA ORHIDEE VANDA SI TRANDAFIRI, stiind ca decedatul adora aceste flori, iar cromatica se potrivea cu statutul sau social, cu varsta sa si in plus, il vazusem purtand in timpul vietii costum albastru si camasa alba.

A fost dureros ca nu am reusit sa particip la trista ceremonie, fiindca ne aflam in perioada restrictiilor, dar am sufletul impacat ca am putut sa trimit aceasta coroana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here