Motive pentru care ar trebui sa iubim produsele de hartie de unica folosinta

0
20

Industria care produce consumabile de hartie, precum prosoape pliate de hartie, si-a consolidat productia in ultimul timp. Asta pentru ca oamenii folosesc din ce in ce mai mult astfel de produse. Hartia, de la descoperirea ei cu foarte mult timp in urma, in China, si pana in ziua de azi a insotit omul in diverse situatii. Hartia este buna pentru scris, tiparit si pentru a ne ajuta in bucatarie sau in igiena personala. La magazinul sanito.ro sunt comercializate produse hartie, de calitate extraordinara, pe care le putem folosi in multiple situatii. Aceste consumabile hartie pot fi utilizate atat in mediul casnic, cat si in cadrul unor institutii diverse precum cele industriale si medicale. Dar de ce folosim si, mai presus de toate, de ce iubim aceste produse de hartie de unica folosinta? Iata cele mai comune motive:

1.Produsele de hartie precum prosoapele sau hartia igienica sunt…igienice. Au fost efectuate numeroase studii care ne arata cat de grav ne putem contamina daca nu ne uscam corespunzator mainile. Nu este suficient sa le spalam temeinic cu apa si sapun. Asta pentru ca exista anumiti factori de contaminare care rezista la umezeala. Astfel, mainile noastre pot deveni, daca nu sunt uscate dupa spalare, mediul perfect de inmultire al unor bacterii. Stergerea mainilor cu prosoape de unica folosinta nu numai ca indeparteaza aceste bacterii, ci asigura o protectie deosebita. Daca folosim un prosop din material textil poate exista riscul ca acela sa fi fost folosit si de altcineva. Prosoapele de hartie insa sunt individuale si nu exista niciun risc.

2.Produsele de hartie sunt absorbante. Daca achizitionati prosoape de hartie precum cele comercializate de sanito.ro, acestea au o calitate excelenta de absorbtie. Nu se vor faramita si nu se vor dezintegra la contactul cu apa. Dimpotriva, vor absorbi mult lichid daca vorbim despre ceva varsat pe o suprafata si nu ne vom trezi ca raman resturi de hartie pe suprafata respectiva.

3.Hartia este biodegradabila. Fata de plastic sau alte elemente, hartia din prosoapele de unica folosinta este biodegradabila. Desi nu poate fi reciclata datorita modului in care este folosita, acesta nici nu ramane in natura zeci sau sute de ani asa cum se intampla cu plasticul, de exemplu. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa o aruncam in locuri nepermise, ci trebuie mereu sa fim atenti unde lasam resturile! Totusi, hartia nu este atat de periculoasa precum alte elemente care pot contribui major la degradarea din natura.

4.Hartia din prosoapele de unica folosinta este utilizata in multiple situatii. O putem folosi in bucatarie pentru a sterge o suprafata pe care am varsat un lichid, o putem folosi pentru a sterge vasele si asa mai departe. Insa, aceste prosoape sunt folosite si in diferite industrii. In depozite sau ateliere auto este un ajutor de nadejde pentru a elimina petele de grasime sau pentru a-i ajuta pe muncitori sau mecanici sa isi stearga eficient mainile. De asemenea, in unitatile sanitare este cea mai potrivita pentru a indeparta toate resturile contaminante de pe mainile celor ce lucreaza in sector, desigur, dupa o spalare temeinica cu apa si sapun profesional (disponibil tot la magazinul sanito.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here