Esti indragostit de Sibiu? Poti recurge la inchiriere cladire comerciala Sibiu

0
23

Ne plimbam serile pe strazile Sibiului si gustam cu placere linistea aceea ardeleneasca. Ne miram cum oamenii nu se grabesc aici, nu isi pierd niciodata amabilitatea si cumpatul si te simti in siguranta in mijlocul lor, chiar daca esti strain.

Ce atmosfera feerica am gustat iarna trecuta! Aroma castanelor coapte si a gogosilor cu branza de burduf ne incalzea, glasurile de colindatori ne urau din inima sanatate si viata lunga.

Eram indragostiti unul de celalalt din liceu si acum stiam, fara sa ne spunem un cuvant, ca ne indragosteam de Sibiu.

-Ah, as da oricat sa ma pot plimba asa pe strazile acestea cu cladiri medievale care au conservat perfect patina timpului…!

Stiam ca aceasta este doar o introducere.

-Si pe mine ma va durea foarte tare plecarea, am spus. Putem ramane aici! Tu cu atelierul tau de pictura si de imprimat cadouri personalizate, eu cu croitoria mea de lux si cu rochiile de ocazie de inchiriat. Vreau sa iti spun ca nu ne mutam, pana nu apelam la o agentiei imobiliara pentru inchiriere cladire comerciala!

Asa am facut cunostinta cu agentii imobiliari ai agentiei Eurosibimobiliare.ro. Pentru afacerile noastre ne-au oferit o casa cu etaj, siuata in centru orasului. Era mai mult decat aveam nevoie, dar ne-am gandit ca la parter ar fi ideal sa deschidem o cafenea, pe care sa o scoatem in gradina plina de flori si vegetatie vara.

Ne place sa muncim, fiindca ne place sa ne bucuram de belsug in casa si de confort in viata de zi cu zi. Acestea sunt datele complete care ne asigura o viata de familie tihnita. Niciodata nu ridicam tonul, vorbim rational si ne respectam opiniile reciproc. La Bucuresti, cladirea comerciala era administrata de o firma care se ocupa de acest lucru, dar si la Sibiu exista servicii la fel de bune, dar la preturi mai mici de administrari imobile Sibiu.

Oamenii se tem de nou, dar exista solutii pentru  se muta in locul cu care rezoneaza pe deplin emotional. Un ardelean va suferi profund in Bucuresti, locul unde lucrurile se desfasoara cu o viteza ametitoare, fiindca sufletul lui tanjeste dupa colinele line ale Ardealului.

Sunt si munteni care cauta linistea cu orice pret. Asa ne-am dorit si noi sa traim. Am vrut sa ni se ofere prilejul sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii. Privesc turnurile semete care se ridica de la cladirile de peste drum de casa pe care am inchiriat-o pentru noi, deschid larg gemurile si parca imi patrunde in dormitor acea atmosfera medievala pe care o cauta omul modern.

In timpul liber ne plimbam ca doi indragostiti prin Piata Mare si prin Piata Mica, ne ascundem prin pasajele secrete si mancam la cele mai bune restaurante din oras.

Suntem fericiti ca aici vor creste copiii nostri si noi vom imbatrani impreuna!

Au trecut 5 ani de cand ne plimbam pe strazi indragostiti de Sibiu. Acum suntem cetateni cu acte in regula ai acestei asezari, ne bucuram de linistea din jur, de oamenii calzi si frumosi si afacerile ne merg excelent.

Avem timp si pentru noi si nu ne-am pierdut marile iubiri ale vietii: ne iubim unul pe celalalt cu aceeasi pasiune si amandoi iubim Sibiul!

Dragul meu banatean, dobrogean, oltean, maramuresean, care iubesti Sibiul, nu iti reprima sentimentele fata de acest oras original, ci apeleaza la agentia imobiliara prezentat de mine mai sus si vino cu afacerile tale cu tot aici!

In Sibiu este loc pentru fiecare si nu conteaza ca altii au inceput afacerea lor de 10-15 ani aici, fiindca si tu iti poti face clienti pe care sa ii fidelizezi cu calitatea produselor si serviciilor tale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here