Covoarase pentru orice casa!

0
24

Investitiile facute pentru casa sunt cele mai importante, mai ales cand trebuie sa facem schimbari interioare. Un covor de calitate poate schimba foarte mult aspectul unei locuinte. Discursul este la fel de valabil si pentru un cabinet medical, clinica, magazin de haine sau restaurant. Covorul poate schimba radical look-ul dintr-o locuinta, fara ca proprietarii sa investeasca foarte mult. 

Magazinul Covoare-profesionale.ro este un furnizor recunsocut in Romania, pentru calitatea produselor sale. Desi majoritatea produselor pe site sunt destinate curateniei si igienizarii, Covoare-profesionale.ro distribuie si covoare profesionale.

Pentru cine sunt covoarele profesionale de la Sanito?

Nu exista un profil de client anume in portofoliul companiei, insa de-a lungul timpului Covoare-profesionale.ro a avut placerea de a furniza produse pentru institutii publice, spitale, scoli, firme private dar si consumatori casnici.

In gama lor de covoare regasim : 

-mochete profesionale;

-covoare birou;

covorase interior;

-covorase dezinfectante;

-covorase HORECA;

covoare exterior

Importanta covorului intr-o camera

Cand vine vorba de alegerea culorii covorului dvs., prima intrebare care trebuie pusa este daca covorul va deveni piesa centrala a camerei sau daca se va alatura, pur si simplu, celorlalte elemente decorative. Daca covorul trebuie sa devina piatra de temelie a mobilierului, la intrarea in camera, este mai bine sa alegeti o nuanta in contrast puternic cu celelalte culori. Pe de alta parte, daca doriti sa creati un spatiu echilibrat, pe aceleasi tonuri, atunci trebuie sa alegeti o culoare pe aceeasi scara cromatica ca si restul camerei. 

Cald sau Rece ? 

Culorile pe care le alegeti pentru mobilierul dvs. sunt foarte importante si va influenteaza starea de spirit si confortul. Culorile calde tind sa fie stimulante, in timp ce culorile reci ofera o atmosfera de pace si liniste. Ne vom aminti de pe vremea scolii, cand am invatat la scala despre cromatica cum ca rosul, galbenul, portocaliul si cremul sunt clasificate ca fiind calde, in timp ce griul, verdele si albastrul sunt reci. Chiar daca covorul va fi o completare a intregii incaperi, va ajuta totusi sa dati senzatia de caldura sau sau de racoare.

Deschis sau intunecat?

Alegerea intensitatii culorii este un alt aspect important de luat in considerare atunci cand se decide culoarea covorului. Desi covoarele handmade sunt foarte rezistente la pete, datorita calitatii si tipului de materiale din care sunt fabricate, este important sa evaluati utilizarea lor in interiorul camerei si sa luati in considerare, de asemenea, cat de mult trafic va exista in spatiul respectiv. De exemplu, cu cat un covor este mai expus traficului, cu atat mai multe sanse sunt sa sa verse ceva peste el. Prin urmare, un covor inchis la culoare ar fi o alegere buna pentru o intrare sau un coridor, in timp ce covoarele de culoare deschisa sunt ideale in dormitor.

In fiecare an sau sezon exista tendinte de culoare pe care le putem vedea in toate revistele si site-urile de design interior. Acest lucru poate fi util si ne va oferi idei, dar cand vine vorba de covoare, este mai bine sa nu luati aceste tendinte ca o referinta absoluta. 

Cele mai frumoase modele de covoare le gasim  pe site-ul magazinului covoare-profesionale.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here