Alege ce este mai bun pentru curatenia locuintei

0
51

De multe ori, cand dorim sa curatam locuinta, ne uitam sa investim in produse cu adevarat profesionale care sa elimine toti microbii de pe suprafete. Magazinul online echipamentcuratenie.ro ofera aceasta optiune celor care inca nu stiu ce detergenti sa foloseasca, deoarece gama lor de produse Tork poate fi destinata mai multor intrebuintari. Avand o gama de produse care se diversifica de la sapun tork, dezinfectanti si pana la detergenti pentru haine sau podele, echipamentcuratenie.ro este un furnizor pe care se pot baza firmele private din mediul HORECA, cabinetele medicale, institutiile de stat, dar si consumatorii casnici.

Ce produse gasim pe site-ul echipamentcuratenie.ro?

– Aspiratoare profesionale;

Dispensere tork;

– Monodiscuri;

– Consumabile hartie;

– Cosuri gunoi. 

Strategii de curatenie:

Specialistii considera ca daca urmezi fiecare pas, pe rand, in intreaga locuinta, vei obtine rezultate mult mai bune decat daca ai curata o intreaga incapere si apoi ai trece la urmatoarea. De exemplu, atunci cand stergi praful, sterge-l in intreaga locuinta, trecand apoi la alta activitate. Atunci cand faci curat, trebuie sa fii organizat: incepe intotdeauna de la cel mai inalt punct al incaperii si misca-te in incapere de la stanga la dreapta acesteia. In felul acesta, vei fi sigur ca nu ai ratat nicio zona din greseala si nici nu va trebui sa iti faci probleme pentru ca ti-a scapat praf pe politele mai joase, deja curatate.

Atunci cand faci curat, incepe cu praful. Sterge fiecare camera, avand in vedere sa elimini praful de pe toate piesele de mobilier, inclusiv blaturile superioare, acolo unde este cazul, accesoriile, ramele fotografice, televizoarele. Pentru a scapa de amprente, sterge-le cu o carpa din microfibra inmuiata in apa calda. Dupa ce ai sters praful, ai in vedere sa faci toate paturile, in cazul in care nu obisnuiesti sa faci asta imediat cum te trezesti. Aranjeaza pernele si pledurile, si apoi perie suprafetele pieselor de mobilier din material textil cu un aspirator.

Urmatorul pas este sa stergi toate suprafetele din sticla si oglinzile. Pentru a te asigura ca nu raman urme, foloseste o carpa umeda din microfibra si sterge apoi cu una uscata. Curata diferitele suprafete ramase si dezinfecteaza-le, atunci cand este cazul. Nu ignora clantele, manerele, intrerupatoarele, telefoanele fixe si telecomenzile – acestea sunt suprafetele care aduna cele mai multe bacterii. Aplica dezinfectant pe cada, chiuvete si toalete, dupa care revino si freaca-le. In bucatarie, sterge cuptorul cu microunde si obiectele electrocasnice. Matura, dupa care spala pardoseala din bucatarie si din bai, si acolo unde mai este necesar. Foloseste o solutie dezinfectanta adecvata tipului de pardoseala pe care il ai.

Urmatorul pas este sa aspiri. Da cu aspiratorul toate incaperile, incepand dintr-un capat al locuintei. Foloseste periile din dotare, pentru a aspira si unghiurile mai greu accesibile. 

Echipamentcuratenie.ro ofera posibilitatea tuturor de a achizitiona detergenti Tork si echipamente de curatat la nivel profesional fara sa investeasca sume mari de bani. In aceasta perioada avem nevoie de igiena mai mult decat niciodata pentru a ne pastra intr-o forma cat mai buna! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here