Semnal WiFi slab? Range extender-ul Mercusys mw300re este acel dispozitiv care va rezolva problema!

0
68

Mercusys mw300re este un range extender si este exact dispozitivul de care aveti nevoie cand intampinati dificultati in ceea ce priveste intensitatea semnalului WiFi al router-ului.

Acesta este un dispozitiv compact, de dimensiuni reduse si pe care il puteti monta oriunde semnalul de WiFi nu poate ajunge la puterea maxima, ori unde instalarea unui router este grea sau chiar imposibilia.

Cu acest modul Mercusys mw300re, veti rezolva aceasta problema in numai cateva secunde si cu costuri reduse, iar printr-o simpla apasare de buton, veti fii conectati la retea.

Range extender-ul Mercusys mw300re, dupa cum ii sugereaza si denumirea, are o rata de transfer de pana la 300 Mbps, in plus frecventa wireless este de 2.4 GHz iar semnalul este emanat cu ajutorul a trei antene WiFi. Modului vine si cu un set de lumini led cu ajutorul carora veti putae gasi locul potrivit de instalare, astfel incat sa puteti maximiza semnalul WiFi peste tot in locuinta si nu numai.

Fie ca utilizati un smartphone, laptop sau un PC cu ajutorul acestui range extender wireless Mercusys mw300re veti putea uita de orice problema in ceea ce priveste conectivitatea. Acest modul dispune de cateva functii principale, precum Wireless MAC Address Filtering, Domain Login Function, Transmit Power Control si este combatibil cu orice tip de router WiFi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here