Stam acasa: ce carti le citim celor mici?

0
87

In aceste zile, cand trebuie sa stam acasa pentru a ne proteja, chiar si cartile ne pot ajuta. Cartile sunt ocazie de evadare, dar si de gandire si dialog, cu sine si cu ceilalti. Povestile au fost intotdeauna un instrument capabil sa ne salveze. Acest lucru este valabil atat pentru adulti, dar mai ales pentru copiii care au nevoie in aceste zile de tot felul de activitati. Cititul este o activitate placuta, recomandata oricand, educativa si care le mentine celor mici, indiferent de varsta, mintea agera. Este timpul ca cei mici sa isi dezvolte educatia acasa, cu cele mai frumoase carti, precum carti Usborne, disponibile pe www.universenciclopedic.ro.

Pentru cei care nu stiu, Usborne este o editura din Regatul Unit, care publica, de peste 40 de ani, cele mai frumoase carti pentru copii. Editura, care a pornit ca o afacere de familie, este la ora actuala cea mai mare din Regat. Usborne carti, promovate de universenciclopedic.ro sunt dedicate copiilor de toate varstele. Se adreseaza atat celor foarte mici, cat si copiilor mai mari, fiind disponibile inclusiv carti pentru bebelusi.

Iata si cateva titluri de carti educative pe care vi le recomandam pentru lectura celor mici:

1.”Luna”. Prichindeii vor avea ocazia de a invata lucruri minunate despre satelitul natural al pamantului. Totul este explicat intr-un limbaj usor de inteles si informatiile sunt foarte utile. Este o poveste despre praful lunar si despre iepurii din Luna, despre cascaval si astronauti, despre idei profunde si planuri indraznete.

2.”Cartea padurii”. Pana in ziua in care vom putea sa exploram din nou padurile si parcurile, sa facem drumetii cu toata familia, ii putem invata pe copii multe lucruri frumoase despre misterele padurilor. Cartea este o oda adusa copacilor, florilor si animalelor care isi gasesc adapostul in padure.

3.”Marea carte a dinozaurilor”. Toti copiii adora dinozaurii, asa ca statul acasa este ocazia perfecta pentru a invata cat mai multe despre aceste creaturi care au stapanit pamantul acum milioane de ani. Cei mici vor fi incantati sa afle lucruri uimitoare despre Diplodocus sau despre Tyrannosaurus Rex.

La universenciclopedic.ro veti gasi cele mai frumoase carti, numai bune de citit atunci cand stam acasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here