Alegand covoarele profesionale de pe Sanito.ro, cu siguranta veti face alegerea potrivita!

0
42

Fiecare persoana are propriul ei mod de a-si decora podelele. Multi o fac prin alegerea unui covor potrivit, deoarece un covor de calitate poate chiar sa faca diferenta in ansamblul unei incaperi prin creerea unei atmosfere confortabile si placute din punct de vedere vizual.

Cu toate astea stilul si materialul sunt foarte importante, de exemplu un covor care reproduce o varietate mai mare de culori prin asocierea de diverse fibre colorate una langa alta, poate aduce camerei o pata de culoare dar si senzatia de un spatiu mult mai luminos, mai mare si mai prietenos. Cu modelul potrivit, un set de covorase interior poate veni ca o completare a mobilei sau poate chiar fura privirile prin jocul lor de culori.

Un covor este un material textil, care prin constructia sa este format dintr-o parte superioara, materialul, acesta fiind prins de catre o parte posterioara a covorului. Cele mai vechi covoare au fost create probabil cu mai mult de 4 mii de ani in urma. Arta de legare a covoarelor a fost mostenita de la o generatie la alta si mai ales fiecare familie de tesut avea propriul sau model distinctiv, pe care la dat mai departe la genereatiile urmatoare. Initial primele covoare din istorie erau fabricate din lana, dar din secolul al-XX-lea , varietatea de materiale din care acestea pot fi fabricate a devenit mult mai mare.

Un mare avantaj pe care il pot aduce niste covoare profesionale este acela de a reduce zgomotul in incaperile mari, dar si a crea un spatiu primitor dar cu toate acestea si un spatiu office daca este cazul. Ele au devenit parte a tuturor spatiilor interioare ce ne inconjoara, ajungand sa faca parte atat din spatiul industrial cat si din spatiile comerciale dar mai ales din hoteluri si case.

Un rol important il au si acele covorase exterior, acestea fiind special construite pentru a rezista la factorii de uzura externi, precum si la uzura intensiva fiind realizate din materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, covorasele sunt extrem de rezistente la un trafic intens si ajuta la protejerea suprafetelor externe, avand bineinteles si rolul de a retine praful si murdaria de pe incaltaminte, acest rol fiind si cel mai important.

Atunci cand covoarele sunt piesa centrala a unei camere si se pot gasi intr-un numar asa mare de culori, materiale, modele, forme, design diferit in general si pot avea un numar la fel de mare de intrebuintari ar fi pacat sa nu profitam de preturile avantajoase pentru a ne moderniza propriile spatii.

In materie de covoare profesionale de inalta calitate si la preturi avantajoase, accesand site-ul celor de la Sanito.ro, veti putea descoperii o gama extrem de variata de covoare pentru tot felul de intrebuintari, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Mochete birou si horeca
 • Covorase de interior
 • Covorase personalizate cu logo
 • Covorase de exterior
 • Covorase profesionale din aluminiu
 • Covoare dezinfectante
 • Covorase piscine
 • Covorase industria alimentara
 • Covorase industriale
 • Covorase ergonomice anti oboseala
 • Sisteme de protectie cabluri

Toate acestea la cel mai bun raport pret/calitate, la numai un simplu click distanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here