Sculedeinchiriat.ro te ajuta sa iti renovezi casa

0
43

Multe sunt de reparat si de intretinut intr-o gospodarie! Mai intai apar gaurile in acoperis sau petele de rugina pe tabla, apoi sunt garduri de facut, reparatii la pavajul exterior si la garduri.

Sa angajezi o echipa de mesteri care sa se ocupe de toate acestea inseamna multa cheltuiala si mai ales sa accepti prezenta straina in curtea ta. Cel mai bine este ca proprietarul sa se priceapa si mai ales sa faca lucrarile conform dorintelor, nevoilor si timpului liber pe care il are.

Niste maini pricepute de gospodar inseamna scutirea unor cheltuieli, plus garantia executarii impecabile a lucrarii. Cand cineva munceste pentru el, va lucra cu multa tragere de inima si va face si economie de materiale, cand acest lucru este posibil.

Cel mai greu lucru pentru un gospodar care doreste sa isi repare singur casa si sa o faca sa arate ca un pahar este procurarea tuturor aparatelor si echipamentelor utilizate. Evident ca nu poti cumpara totul din doua motive.

Primul: costurile ar fi foarte mari si in loc de economie, cheltuiala ar fi si mai mare. Al doilea motiv: ramai cu aparatele si sculele acelea, care se folosesc o data sau de doua-trei ori pe an, iar banii sunt blocati in ele.

In prezent, suntem incurajati sa incepem un proiect complet de renovare sau de constructie de catre firma https://www.sculedeinchiriat.ro.

Nu este nevoie sa pierdem timp pretios prin magazine sau prin depozite, sa inchiriem masini cu care sa aducem acasa cumparaturile voluminoase, ci sunt suficiente materialele de constructii necesare, fiindca de scule se ocupa firma pe care am prezentat-o mai sus.

Pe site-ul firmei Sculedeinchiriat.ro se gasesc cele mai bune scule de inchiriat si acestea pot fi comandate din orice loc din tara, prevazut cu conexiune la internet. Oferta este asa de bogata, incat include: aspiratoare performante sau dispozitive de spalat covoare grele si foarte groase, betoniere, ciocan demolator, elicopter beton sau generatoare electrice trifazate sau simple, invertoare de sudura sau compactoare si masini de taiat betonul.

In acelasi timp cu toate sculele pe care le puteti inchiria oricand si care sunt livrate la adresa indicata, primiti si consultanta gratuita, sa alegeti ceea ce se potriveste exact proiectului vostru.

Plata se face la livrare, iar inchirierea se face incepand de la o zi si pana la o saptamana.

De pilda, ai nevoie de un ciocan demolator, dar acesta costa peste 6 000 de lei. Asta inseamna sa iti diminuezi considerabil bugetul alocat proiectului, daca intentionezi sa il cumperi. In plus, fiind atat de scump, trebuie sa il depozitezi intr-un loc sigur, in care sa nu se strice sau de unde sa nu fie furat.
Firma de inchirieri scule ti-l pune la dispozitie cat timp ai nevoie de el, la urmatoarele preturi:
1. pentru 24 de ore achiti suma de 200 de lei.

Iti poti rezerva acest timp numai pentru demolare, sa te coste cat mai putin.
2. deja la 2 zile ai o reducere de 50 de lei, fiindca te-ai astepta sa platesti de doua ori mai mult fata de tariful pentru o zi, adica 400 de lei. In realitate achiti numai 350 de lei. Nicio alta firma nu ti-ar acorda reduceri pentru o perioada mai mare de inchiriere.

3. pentru o inchiriere de 3 zile, achiti 500 de lei, iar pentru 4 zile, 650 de lei.
4. o saptamana intreaga de inchiriere te costa 700 de lei, ceea ce inseamna 100 de lei pe zi.
5. poti inchiria si in weekend pentru suma de 250 de lei.

Imi place ca informatiile de pe site sunt complete si la cererea clientilor personalul ofera consultanta gratuita. De pilda, despre ciocanul demolator se specifica multe dintre datele tehnice, printre care si greutatea acestuia care este de 33 de kilograme. Cei care il ofera spre inchiriere dau detalii si despre lucrarile la care poate fi utilizat cu succes. Cu ajutorul lui se pot sparge pavaje si fundatii, dar se sparg si stalpi de beton.

De asemenea, utilizatorul afla ca echipamentele speciale cu care este echipat acest ciocan reduce cu 70 % vibratiile, iar zgomotul emis este cel admis de U.E.

La fel de utila este roaba mecanizata, pe senile, care suporta o greutate maxima de 500 de kilograme.
Ea este prevazuta si cu o cuva, in afara spatiului de depozitare propriu-zis. Viteza de deplasare a acestei roabe mecanizate este de 4,5 kilometri pe ora. Ea poate fi folosita si la transportul materialelor, dar si la debarasarea resturilor din demolari, care pot fi duse in afara curtii sau locului in care se executa lucrari.

Se pot inchiria pana si masini de tuns iarba ca gospodaria sa arate impecabil. Acesta este cel mai mare ajutor pe care il primesc oamenii sa isi puna la punct locuintele in exterior si in interior. Sculedeinchiriat.ro ii ajuta sa economiseasca timp, sa depuna cat mai putin efort si sa execute diverse lucrari, fara sa mai angajeze o echipa de mesteri.

Profitati de posibilitatea de a inchiria echipamente si aparatura necesare si renovati-va casele, sa arate de parca se invartesc dupa soare, sa locuiti cu drag in ele!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here