Curatenia, luxul ce nu poate fi cumparat!

0
55

Sa faceti curat in casa este o adevarata placere, deoarece odata cu praful si mizeria care se strang pe parcursul unei saptamani, a face curat va ofera si o senzatie de purificare, deoarece simtiti ca ati alungat energiile negative. Intradevar, pentru a face curat ca al carte aveti nevoie de produse eficiente, precum cele din gama de produse Tork, vandute pe site-ul Echipamentecuratenie.ro. Acest furnizor online este recunoscut in Romania, atat de utilizatori casnici, cat si de firmele si institutiile din Romania, astfel firma se bucura de un portofoliu destul de vast. Produsele lor online variaza de la dispensere Tork, sapun tork, aspiratoare profesionale, role de hartie, plase de gunoi etc.

Studiile arata ca este posibil sa curatati orice casa de dimensiuni medii in mai putin de 1 ora! Insa, acest lucru este posibil doar prin folosirea produselor de calitate precum gama de produse Tork si sfaturile care vor urma. Incepem prin a curata casa in aceasta ordine:

Dormitorul 

– Scoateti cearsafurile de pe pat si puneti cearsafuri curate. Pentru a evita indoirea spatelui la schimbarea acestuia, ridicati coltul saltelei cu o mana si introduceti colturile cearseafului cu cealalta. 

– Lasati toate obiectele care sunt in dezordine. Daca intr-adevar va grabiti, puneti toate aceste articole intr-un cos mic sau cutie de plastic, apoi puneti-le la vedere intr-un dulap pentru depozitare pentru a le aranja in alt moment. 

– Stergeti mobilierul cu o carpa din microfibra si un spray de praf, stergand intotdeauna de sus in jos.

Baia 

– Daca aveti mai multe bai sau toalete acasa, este mai eficient sa le curatati dintr-o singura data. Mai intai faceti un tur rapid pentru toate baile si toaletele, apoi incepeti prin curatarea tuturor suprafetelor plane. Apoi pulverizati suprafetele si dusurile / cazile cu un produs de curatare a casei ca acesta. Lasati sa actionati in timp ce curatati toaleta. 

– Reveniti la fiecare element din baie pentru a sterge suprafetele, a clati dusurile / cazile si pentru a sterge oglinzile. 

– Pentru a economisi timp, curatati podelele bailor in acelasi timp cu bucataria.

Living si sufragerie 

– In primul rand, puneti toate articolele dezordonate in dulapuri si rafturi.

– Pornind dintr-un colt al camerei, ocoliti camera si indepartati praful de pe suprafete, functionand in continuare de sus in jos. Daca aveti blind-uri sau ventilatoare de tavan, curatati-le mai intai. 

– Folositi peria (cea cu peri moi) pentru a aspira si curata canapele, fotolii si orice alt mobilier acoperit cu tesatura.

 – In ultimul pas, aspirati camera de zi, sala de mese si toate suprafetele casei acoperite cu covoare. 

Introduceti toate vasele murdare in masina de spalat vase si umpleti chiuveta cu apa calda si cu sapun. Daca gratarul cuptorului are nevoie si de curatare, inmuiati-le in apa calda si sapuna.

Desigur, a avea la dispozitie unul din aspiratoarele profesionale care se pot gasi online pe site-ul echipamentcuratenie.ro ar putea reduce timpul chiar la jumatate. Orice investitie facuta pentru igiena casei este bine facuta, deoarece nimic nu este mai important decat sanatatea proprie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here