Cum trebuie sa fie cosurile de gunoi pentru o cladire de birouri

0
52

Magazinul online cosuri-europubele.ro este furnizorul preferat la celor care doresc sa achiztioneze cosuri de gunoi saueuropubele pentru spatii interioare, cat si exterioare, cu un aspect deosebit si care sa se incadreze in normele europene de colectare a deseurilor menajere sau ce pot fi reciclate. Pentru cladirile de birouri sau pentru marile firme sau corporatii, administartorii si managerii au in vedere achizitionarea unor cosuri de gunoi moderne cu o forma mai decorativa. Anumite modele de cosuri metalice prezinta astfel trasaturi rafinate si sobre. Alte cosuri din otel inoxidabil revendica o latura „art deco”.

In general, companiile prefera implementarea unor cosuri colectare selectiva. Cosurile de acest tip, de la cosuri-europubele.ro, se caracterizeaza prin urmatoarele lucruri:

-Robustete si usurinta de intretinere in ceea ce priveste materialele. Materialele utilizate sunt din ce in ce mai rezistente si usor de intretinut: plasticul reciclat, de exemplu, este o solutie excelenta. Dar putem prefera lemnul,cosurile din otel zincat sau inoxidabil sau cosurile din beton. Fiecare material are avantaje specifice.

– Usurinta de intretinere si respect pentru mediu cand avem cosuri din plastic reciclat;

– Eleganta si rezistenta pentru cosurile din metal inoxidabil;

In orice caz, utilizarea si decorul sunt elementele care vor permite companiilor sa decida ce materiale sa adopte. Daca spatiul este echipat cu banci de beton, cosurile din acelasi material vor fi probabil mai potrivite pentru a asigura armonia spatiilor. 

Cosurile de gunoi din plastic reciclat, foarte rezistente, sunt probabil o solutie adecvata in companiile de IT si asa mai departe. Scrumierele, cosurile de sortare selectiva sunt echipamente care promoveaza  bunul simt si responsabilitatea in companii.

Alte tipuri de cosuri, cum spuneam, sunt scrumierele, ce le vor aminti utilizatorilor sa nu arunce mucuri de tigara pe sol. Scrumierele, amplasate la intrarea anumitor cladiri, vor permite fumatorilor sa scape cu usurinta de tigarile lor inainte de a intra intr-un spatiu inchis.

Sa va expunem si cateva modele de cosuri pentru cladirile de birouri:

1. Kuokio BM. La prima vedere poate parea mic, insa acest model monobloc de insula pentru colectarea selectiva a deseurilor este suficient de mare pentru o institutie sau hotel. Odata ce veti intra in posesia acestuia, veti descoperi ca poate colecta o cantitate destul de impresionanta de deseuri. Poate fi colorat in orice culoare din spectrul RAL pentru a se putea preta oricarei locatii.Si, pe deasupra, arata si foarte bine.

2. Trelleborg A. Sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

3. Aarhus A, disponibile in 3 dimensiuni si capacitati: 50/60L, 90/100L si 200L. Acestea sunt cele mai moderne cosuri pentru colectarea selectiva. Sunt din otel inoxidabil. Sunt cosuri modulare cu un design modern si sunt potrivite pentru separarea deseurilor in zone precum birourile, dar si holuri, hotelui si mall-uri. Au capace demontabile, frumos colorate, pentru a se potrivi tipului de deseuri care urmeaza sa fie colectate. Sunt echipate cu un cadru de metal elegant realizat din acelasi otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here