Faianta premium de fabricatie italiana pentru locuinte de vis

0
72
Immagini 375

Poarta ce da in curtea casei mele este eleganta si scumpa. Cum putea fi altfel din moment ce ma reprezinta? Se deschide usor, se incuie perfect si oricum, pe colt am camera de luat vederi, sa vad din casa cine ma viziteaza sau daca se afla un suspect la poarta mea. Trebuie sa iau masuri de siguranta, in primul rand pentru cei dragi si in al doilea rand pentru mine.

In curte poate sa ploua trei zile si trei nopti este curat ca in palma. Nu se lipeste noroiul de curtea mea. Imi amintesc cu ce ocazie am auzit acesta expresie si am imprumutat-o. Un om admira sincer o fata care era foarte curata si si-a exprimat metaforic admiratia fata de ea:

-Domnule, nu se lipeste noroiul de fata aceasta!
Putea foarte bine sa nu iasa din casa cand ploua si asa scapa de noroi.
In realitate, noroiul se lipeste de oricine si de orice, cat ar fi de curata persoana sau lucrul respectiv.

O casa fara noroi trebuie sa aiba gresie de calitate premium la exterior. Pe gresie ramane numai apa si atat, in rest, curtea va arata impecabil.
Casa mea straluceste ca un serviciu de cafea din cel mai fin portelan, fiindca nu numai scarile si pardoseala sunt din gresie, ci si pe perete straluceste faianta premium.

Scarile facute din cea mai rezistenta si frumoasa gresie ofera casei un aspect voievodal. Numai la curtile marilor domnitori romani si ai lumii scarile erau atat de fine si asa de multe.
Gresia rectificata, adusa din Italia se intretine foarte usor si ofera un aspect de vis locuintei mele.

Locuinta mea de vis are camere multe si spatioase, sa fie loc si pentru musafirii care vin la noi. Nu-mi place cand ma duc la cineva si ne inghesuieste claie peste gramada intr-o camera sau doua si daca ramanem peste noapte la el.

Intimitatea fiecaruia trebuie respectata, iar oaspetele doreste sa se schimbe singur in camera lui. Nu pot sa nu vorbesc despre baie sau peretii unor camere, dormitoare sau sufragerie!

Se poarta peretii asimetrici si nu vad de ce nu mi-as face si eu casa asa.
Un perete lucios de gresie italiana de calitate premium va imbraca toata incaperea intr-o tinuta festiva si va fi o adevarat sarbatoare sa te intorci acasa intr-un asemenea decor.

In catalogul electronic al magazinului de gresie si de faianta italiana poti rasfoi paginile electronice, sa iti alegi modelul dorit.
Am vazut faianta maronie cu irizatii aurii si chenar din faianta neagra. O baie trebui sa fie cu acesta faianta, iar chiuveta imbracata intr-o masca similara, facuta de mesteri.

Alta baie va fi pe tonuri de bej cu irizatii maronii.
Poate ca pe un perete al baii personale voi avea gresie de tipul canvas.
Ati crezut ca am deja o casa? Nu, este doar proiectia unei locuinte de vis pe care o am in minte si care se va materializa curand, fiindca nu pot sa nu ma gandesc la gresia si faianta de lux de pe site-ul magazinului Gudart. Daca nu aveam aceste produse in tara, cineva trebuia sa le aduca, fiindca au capacitatea de a potoli setea noastra de frumos.

Ele imbraca baia si bucatarie in lumina. Ce poate fi mai minunat, decat sa vezi cum straluceste totul in incaperile de baza ale casei tale?
Intri in bucatarie, sa faci mancare si nu iti mai vine sa o parasesti, te duci la baie si ochii sunt atrasi de pardoseala si de pereti.
Si gresia din exterior este frumoasa si eleganta si te bucuri de investitie.

Poate ai si tu o casa in plan si esti foarte aproape sa incepi construirea acesteia. Gandeste-te la toate de la inceput! Eu stiu deja modelul bucatariei si bailor, fiindca le-am luat de pe site-ul magazinului Gudart.
Mai departe totul va decurge extrem de usor: comand gresia si faianta de lux, iar marfa va fi livrata la domiciliu.

Romanii ar trebui sa profite pe deplin ca au in tara lor un magazin de tipul celui prezentat mai sus, care le duce gresie si faianta de calitate premim din Italia ca locuintele lor sa fie ultraconfortabile.
Baia de la hotelul de cinci stele este accesibila si oamenilor obisnuiti, care si-o pot face acasa. Bucataria de vis pe care o vezi in telenovele nu mai este de domeniul fanteziei.

Pas cu pas, casa mea, casa ta se pot contura in gand si pot prinde viata, fiindca materialele de constructie bune si usor de folosit sunt la indemana, bancile sunt gata sa iti ofere un credit pe o perioada mare. Fa-ti casa ta si nu face rabat de la calitate si estetica, fiindca o ai intreaga viata si o lasi si mostenire celor care vin dupa tine!

Gandeste-te pe indelete la cum va arata poarta, curtea, baile si bucatarie, fa ca visul sa se materializeze si nu vei regreta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here