Pastreaza curatenia cu echipamentcuratenie.ro!

0
39

“Curatenia” – un subiect care nu poate sa lipseasca din societatea noastra, fie ca o facem al nivel profesional sau de suprafta, curatenia este o regula nescrisa pentru casa. Echipamentcuratenie.ro este un furnizor ce ofera o gama vasta de produse Tork, special concepute pentru indepartarea bacteriilor, a prafului, dar si cu multe accesorii utile. Accesorii precum dispensere tork care nu pot sa lipeasca din nicio baie comuna. Deseori se intampla sa gasim dispensere in baile de la mall, restaurant sau bar. Este de inteles de ce ai vrea sa folosesti astfel de dispozitive. Printr-un astfel de dispenser se evita atingerea sapunul de catre colectiv. Dispenserul va elibera o mica cantitate de sapun lichid in mana utilizatorului lasand restul continutului intr-un mediu steril.

De asemenea, site-ul echipamentcuratenie.ro ofera si o gama vasta de sapun tork, ce se poate cumpara in stare lichida, sapun spuma, sapun crema sau chiar sapun solid. Spalarea corecta a mainilor cu apa si sapun poate preveni numeroase boli care afecteaza persoanele sanatoase, dar mai ales persoanele cu sisteme imunitare slabite. Aceste boli variaza de la infectii respiratorii, precum pneumonia, pana la infectii gastrice care provoaca diaree. Multe dintre aceste afectiuni pot fi fatale pentru unele persoane, cum ar fi batranii si copiii. De asemenea, germenii pot fi transmisi chiar si de persoanele care nu se simt bolnave.

Spalarea mainilor cu apa si sapun Tork este mai eficace decat spalarea doar cu apa. Mainile trebuie clatite cu apa curenta la o temperatura confortabila. Trebuie cunoscut faptul ca apa calda nu este mai eficienta decat apa rece in uciderea germenilor. Dupa clatirea initiala, trebuie aplicat sapunul dorit. 

Sapunurile pot exista sub diferite forme, precum lichide, solide sau spuma. Dupa aplicare, mainile trebuie frecate pana la obtinerea unei spume. Acest lucru trebuie efectuat pentru cel putin 30 de secunde, astfel incat spuma sa fie raspandita pe toate partile mainilor si incheieturilor, inclusiv sub unghii si intre degete. Dupa acest lucru, mainile pot fi clatite si uscate bine. Daca este utilizata o toaleta publica, se recomanda utilizarea unui prosop de hartie pentru a opri si porni robinetul chiuvetei, dar si pentru a deschide usa la iesire. 

Spatiul de depozitare al sapunului reprezinta un alt aspect important. Avand in vedere ca anumiti germeni pot trai pe anumite sapunuri solide, se recomanda utilizarea sapunurilor lichide, mai ales in scoli si institutii publice. 

Desigur, excesul nu este recomandat, deoarece poate avea anumite consecinte. De exemplu, daca o persoana isi spala in mod constant mainile pana cand devin uscate si rosii, inseamna ca exagereaza. Daca mainile devin crapate sau cu zone de sangerare, ele sunt mult mai predispuse la infectii cu diferiti germeni. Magazinul echipamentcuratenie.ro este site-ul perfect de unde clientii pot comanda produse pentru curatenie si intretinerea acesteia in cantitati mari, iar preturile raman foarte avantajoase. De la aspiratoare profesionale la sapunuri lichide antibacterine, echipamentcuratenie.ro ramane un furnizor fiabil atat pentru utilizatori casnici, cat si pentru firme si institutii. Curatenia este un aspect important in care trebuie sa investim in mod regulat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here