Invata sa combini utilul cu placutul cu Mara Study!

0
52

Esti profesor de limba engleza si doresti sa te implici mai mult in educatia elevilor tai? Stii ca nu au toate cadrele didactice posibilitatea sa scrie proiecte care au ca obiectiv schimburile culturale dintre scoli, dar tu poti sa convingi parintii sa isi lase copiii intr-o tabara scolara la Londra. Acolo, in conditii excelente, ei isi vor pune la punct sau testa cunostintele de limba engleza si vor avea posibilitatea sa si viziteze Marea Britanie, o tara cu o istorie fascinanta.

Cine nu si-ar dori sa vada o tara a carei sfera de influenta se intindea pe doua-trei continente in trecut si care a dat lumii un cod de comunicare in navigatie, comert international si tratate internationale?

https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/tabara-scolara-la-londra/ ajuta profesorii romani de limba engleza sa le ofere elevilor lor o alternativa extrem de placuta de aprofundare a limbii lui Shakespeare: exersarea acestei limbi acolo unde s-a format, adica la ea acasa.

Scoala de Limba Engleza de la Londra este deschisa in perioada septembrie 2019, mai 2020, iar romanii care doresc sa isi trimita copiii sa studieze acolo pot profita de vacanta de iarna si de cea de primavara.
Londra este un oras care merita sa fie vizitat pentru edificiile sale, penstru stilul sau si mai ales pentru ceea ce a insemnat pentru cultura europeana.

Organizatorii au gandit aceasta tabara pentru cursanti cu varste cuprinse intre 8 si 17 ani, acestia avand acces la una dintre cele mai moderne si bune scoli din oras, situata in centrul Londrei. Aici elevii au o conexiune excelenta la internet, sali cu dotari ultramoderne, dar si spatii de socializare.

Conditiile de cazare sunt si ele la superlativ, daca ne gandim la urmatoarele aspecte:

1. Camerele se afla in zona a doua a orasului ca importanta, adica la 40 de minute de mers cu transportul in comun.

2. Camerele cu doua paturi, luminoase, curate si calduroase sunt pevazute cu bai proprii.

3. Se asigura doua mese sau pensiunea completa, in functie de cererea fiecarui grup. Hrana este diversa, sanatoasa si preparata in conditii de maxima igiena.

4. Cele 15 ore de limba engleza pe saptamana nu sunt plictisitoare, ci se axeaza pe jocuri, comunicare, activitati placute. Incadrarea intr-o anumita grupa de studiu se face dupa testul de plasament menit sa stabileasca exact nivelul de cunostinte al fiecarui cursant.

5. Lectiile de engleza sunt combinate cu activitati pe care si le-ar dori orice om de pe aceasta planeta. Sunt vizitate principalele muzee si obiective din oras, cursantilor li se asigura si participarea la o parada regala la Buckinham Palace.

La intoarcerea in tara cursantii sunt imbogatiti spiritual si li se acorda si un certificat de participare la cursuri.
Pe site-ul firmei Mara-study.ro sunt oferite informatii complete despre aceasta tabara, aici fiind precizate actele necesare pentru acceptarea copiilor in tabara.

Fiind vorba de minori, parintii le vor face un dosar care sa cuprinda: formular de inscriere, pasaport valabil sau carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti in favoarea insotitorului.
In cazul in care copiii au vizitat deja Marea Britanie, parintii pot alege o alta tabara internationala, cum ar fi: cea din Malta sau cea din New York.

In prezent, atat parintii care vor sa investeasca in viitorul copiilor lor, cat si profesorii care se implica in educatia elevilor au sansa sa aleaga tabere de calitate premium in care elevii sa si invete lucruri utile pentru viata. Investitiile nu sunt mari, raportate la beneficiile viitoare pe care le ofera.

Nu stati pe ganduri, mai ales ca profesorii vor avea facilitati speciale!
In primul rand, va indepliniti menirea si va faceti datoria, in al doilea rand, va specializati si dumneavoastra, o vizita la Londra echivaland cu cea mai eficienta formare continua.

Daca profesorii nu organizeaza un grup, parintii se pot interesa individual, cum pot rezerva locuri pentru copiii lor si cum ii pot trimite in aceste tabere internationale.

Site-ul firmei este bine structurat si oricine se poate orienta usor pe el.
Intrati, verificati cu atentie ofertele si alegeti-o pe cea mai tentanta pentru copiii vostri!

Sa speram ca pe viitor si adultii vor putea sa participle la aceste tabere, fiindca ar fi mult mai placut sa mearga intr-o excursie sau o tabara, in locul unor meditatii plictisitoare.
Investiti in copiii vostri de la o varsta frageda, ca mai tarziu sa fie oameni de nadejde ai societatii si sa puteti sa va mandriti cu ei!
Orice parinte trebuie sa stie ca creste copii pentru societate si nu sa aiba un ajutor la batranete.

In tara lui Shakespeare este placut si util sa inveti limba engleza, iar tu esti norocos, romanule, ca ti s-au deschis portile Europei!
A fost o vreme cand nu aveai voie sa treci mai departe de bulgari sau de rusi si acum ai sansa sa iti trimiti si copiii in tabere si in excursii sa invete limbi straine la Londra, New York sau la Paris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here