Cel mai bun pret pe ora la Mos Craciun de inchiriat si importanta mitului

0
63

Nu imi doresc sa te tin in suspans si iti spun ca cel mai bun pret ora la Mos Craciun de inchiriat il gasesti la Casa lui Mos Craciun. Casa lui Mos Craciun pune la dispozitia celor care doresc un serviciu de inchiriere Mos Craciun, conditii avantajoase, pe langa faptul ca ofera o gama larga de Mosi simpatici din care sa alegi. 

 Dar sa vedem care sunt tarifele: 

1. Vrei sa faci o petrecere acasa? Trebuie sa intri pe site si sa programezi din timp inchirierea lui Mos Craciun. Inca mai ai timp! Inchirierea poate fi posibila incepand cu data de 15 decembrie si pana pe 25 decembrie. Tarifele variaza intre 250 si 500 de lei, iar durata pentru care Mosul va sta la tine acasa va fi de 30-60 de minute. Daca doresti o oferta personalizata, cel mai bine este sa contactezi direct echipa la numarul de telefon afisat pe site.

2. Si firmele isi doresc sa aduca pentru angajati un Mos Craciun. Procedura de rezervare este aceeasi. Timpul este standard, de 60 de minute la un pret de 300 de lei. Pentru firmele care sunt in afara Bucurestiului se va percepe o taxa de 50 de lei.

3. Daca doresti sa il inchiriezi pe Mos Craciun pentru serbare la scoala sau la gradinita, se face programare si se vor percepe tarife cuprinse intre 250 de lei si 500 de lei. Timpul de inchiriere este intre 60 si 120 de minte.

Este important de mentionat faptul ca inchirierile sunt valabile pentru Bucuresti si judetul Ilfov.

Si totusi, de ce trebuie sa ne agitam atat de mult pentru a gasi un Mos Craciun. Este important pentru noi? Dar pentru copiii nostri? De ce promovam mitul lui Mos Craciun?

In primul rand, Mosul este acea „minune” care ne aduce pe toti impreuna. Pentru copii, importanta mitului este si mai mare. Este despre a-i incuraja pe micuti sa participe la un ritual social, la un adevar care face parte din societatea noastra. Personal, constat ca toata „magia” care inconjoara aceasta sarbatoare si Mos Craciun este o poveste frumoasa. Mos Craciun, elfii sai, renii si tot ce inconjoara povestea de Craciun, fac parte din fantezie si alimenteaza imaginatia copiilor. Pana la varsta de 7-8 ani copilul este in lumea sa magica, isi imagineaza multe scenarii si inventeaza povesti. Dupa aceea, el dezvolta acea gandire concreta care ii permite sa adune fapte pentru a obtine o concluzie logica. Cand copilul implineste aceasta varsta, el pune multe intrebari parintilor. Chiar si despre existenta lui Mos Craciun. Pana la aceasta varsta este usor sa inventam povesti si explicatii, deoarece copilul crede in ele; putem vedea clar prin jocurile sale cu printese, politisti, trasuri, vrajitoare, lupi etc. Este important pentru dezvoltarea copilului, pentru adaptarea sa la viata, pentru a-i stimula imaginatia. Tot in aceasta perioada de gandire magica se construieste o baza, mai mult sau mai putin solida, in interiorul copilului. Mos Craciun este un personaj bun si zambitor si face parte astfel din reprezentarile pozitive ale copilului. In acest sens, am putea spune ca a-i permite copilului sa creada in Mos Craciun (sau un alt personaj mitic al genului), in magie, inseamna a-i da speranta in viata, a-l asigura, a-l linisti in fata obstacolelor, a-i oferi acces la ceva bun pentru el. Mos Craciun reprezinta o figura a tatalui sau a bunicului si contine o anumita magie. El poate reflecta imaginea unui bunic bun care se gandeste la copil, aducandu-i un cadou, ascultandu-l cand ii canta un cantecel, ii spune o poezie sau orice altceva. 

Abordarea obiceiurilor de Craciun, precum aducerea Mosului, este un moment prielnic pentru ca parintii sa-si transmita valorile copiilor, sa perpetueze traditiile sau sa creeze unele noi. In aceasta transmitere a valorilor si traditiilor, gasim mai multe beneficii. Iata cateva dintre ele:

Integrarea generozitatii: le oferim daruri celor pe care ii iubim. Darurile constau nu doar in lucruri materiale, ci si in timp (faceti activitati impreuna, luati cina impreuna) si in cuvinte (urari de bine).

Participam la dezvoltarea constientizarii sociale: oferim daruri comunitatilor mai putin privilegiate.

Dezvoltam sentimentul de apartenenta: fie ca este vorba despre o societate, un grup , o familie. Astfel vei gasi placerea de a fi impreuna cu familia si prietenii.

Promovam rabdarea: vorbim cu mult timp inainte de aceasta mare petrecere. In societatea noastra, unde putem obtine multe lucruri repid, trairea acestei asteptari ajuta copilul sa se pregateasca pentru alte asteptari mai dificile pe care viata le poate aduce.

Acestea sunt lucrui importante care il ajuta pe cel mic sa se dezvolte. De aceea, trebuie sa nu subestimam importanta acestui personaj indragit si, daca cei mici cred din tot sufletul sa nu le stricam aceasta bucurie. Mai mult, sa incurajam si sa facem tot posibilul sa le oferim imaginea pe care si-o doresc despre cel mai iubit bunic din lume. A inchiria un Mos Craciun este ceea ce putem face. Vei recunoaste apoi bucuria uitandu-te in ochii copilului tau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here