07funerare.ro ne-a redat echilibrul in familie

0
51

Mi-a placut un desen inteligent de pe o retea de socializare. Colajul continea doua imagini. In prima, doi copii isi disputau o mama tanara. Fiecare tragea de mama intr-o parte si se certa cu celalalt, spunand:
“E mama mea!”, “Ba este a mea!” Cand mama este in putere copiii doresc ajutorul si atentia acesteia. A doua fotografie infatisa o mama batrana si copiii ei deveniti tineri in putere certandu-se in timp ce isi imping mama:”Ia-o! Este mama ta!”, “Ba este mama ta!”
Pana cresc copiii depind de mama, care ii hraneste, ii educa si ii sustine. Cand devin mari ei isi urmeaza cursul vietii si o parasesc pe mama.
Daca aceasta se imbolnaveste grav si ajunge la sital, copiii se cearta intre ei care sa se duca la ea si care sa o duca acasa la externare.
Acelasi lucru se intampla, cand parintii mor, iar copii nu sunt uniti si nu sunt recunoscatori celor care i-au crescut.


In prezent, se circula atat de repede pe autostrada, incat moartea poate surveni oriunde. Oamenii pot deceda pe drum, in urma unor accidente de circulatie grave, in statiuni, cand se duc la tratament, in parcuri sau pe strada. Evident ca este tare neplacut pentru cei care trec prin acel loc si sunt obligati sa vada trupul inert al decedatului intins pe banca, expus privirilor curioase. Tin minte ca era adolescenta, cand a trebuit sa ma duc la Ploiesti sa rezolv o problema. Era un ger de mi se lipeau narile, dar problema cu care ma dusesem eu la oras nu suporta amanare. Am trecut prin parcul central si am vazut un om al strazii cazut in zapada, cu barba si parul in dezordine si cu ochii sticlosi. Nu mi-am date seama pe loc ce s-a intamplat cu acel om, dar m-am revotat ca lumea trecea nepasatoare pe langa el.
07Funerare stabileste echilibrul intre familii si intre copii, ajutandu-i sa pregateasca de la inceput pana la sfarsit inmormantarea celor dragi.
Pus la punct de un om empatic, dispeceratul funerar national non-stop iti asculta apelul disperat prin care soliciti sa fii ajutat.
Poti suna la orice ora din zi si din noapte si ei iti raspund frumos, iti transmit condoleante si te imbarbateaza, apoi te consiliaza si stabiliti impreuna cum vor decurge pregatirile.


Dispeceratul preia apelul si il directioneaza catre cea mai apropiata firma de pompe funebre de locul in care a avut loc decesul. De ce am inceput cu intamplarea parabolica? Vreau sa va demonstrez ca nu este cazul sa va certati si sa va acuzati ca nu va dati interesul suficient unul pe celalalt, din moment ce exista firmele de pompe funebre care fac totul.
In loc sa existe discutii de tipul:”am alergat singur/singura pentru inmormantarea bunicii/a mamei/a tatalui”, mai bine apelati la oameni priceputi, cu experienta in domeniu, iar voi va strangeti si va imbratisati sa face fata impreuna mult mai usor experientei traumatizante.
Firmele de pompe funebre preiau intreaga alergatura din spatele organizarii unei inhumari ca sa protejeze familia indoliata si sa ii lase timp sa se pregateasca de priveghi si de inmormantare.


Firmele de servicii funerare reprezinta mana dreapta a apartinatorului unic, cu sufletul zdrobit, batran sau bolnav. Am vazut multe cazuri similare si am inteles rolul providential al dispeceratului national funerar https://www.07funerare.ro si al firmelor care se ocupa de inmormantari de la constatarea decesului si preluarea decedatului, pana la imbalsamare, machiaj specific al fetei si asezarea in sicriu.
De la procurarea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, pana la constructii funerare, transport funerar si organizarea mesei de pomenire la restaurant este o cale atat de lunga, pe care echipa firmei de pompe funebre o parcurge repede fiindca are experienta, pregatire profesionala si multe dintre obiectele necesare in stoc. Site-ul dispeceratului care preia apeluri din intreaga tara este bine structurat, iar designul linisteste vizitatorul pe care il face sa inteleaga ca moartea nu este altceva decat un somn mai lung.
Pe harta indoliata sunt trecute judetele tarii, iar vizitatorul alege un judet si sunt afisate rapid toate firmele din judet. De pilda in Prahova, in functie de domiciliu sau de locul in care a avut loc decesul, solicitantul poate alege firme de servicii funerare din: Azuga, Breaza, Busteni, Comarnic, Ploiesti, Predeal, Secaria si Talea.


Daca esti singurul care te ocupi de inmormantare, alege firma de pompe funebre de pe site-ul 07Funerare.ro si nu vei regreta, fiindca angajatii priceputi se vor implica trup si suflet alaturi de tine si totul va fi gata la timp. Nu te vei deplasa nici pentru actele de deces, de la domiciliu, iar decedatul il vezi la capela, aranjat si asezat in sicriu, pregatit pentru ultima calatorie. Imbalsamarea si masinile funerare prevazute cu frig asigura conservarea decenta a corpului neinsufletit, indiferent de temperatura de afara, asa ca nu va temeti nici daca ceremonia va avea loc intr-o zi torida. Firmele de servicii funerarea din baza de date a dispeceratului national fac totul la superlativ din respect fata de defuncti si fata de familiile apartinatoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here