5 tipologii de barbati prezenti in vietile noastre si jucaria erotica de tip papusa gonflabila

0
66

Desi barbatului i-a placut din toate timpurile sa aiba impresia ca el detine controlul si ca este stalpul familiei, de foarte multe ori in practtica s-a dovedit exact contrariul. Barbatii au foarte multe sensibilitati, deseori mai multe chiar si decat femeile, insa de foarte multe ori ei nu vor lasa aceste lucruri la vedere. Sub o imbracaminte cuminte sau una extrem de profesionala, barbatii ascund foarte multe secrete. Deseori o femeie ajunge sa traiasca alaturi de un barbat timp de ani in sir fara sa-l cunoasca in totalitate, la adevarata lui valoare si la personalitatea reala. Asta nu inseamna ca toti barbatii sunt prefacuti, la fel cum nu indica ca toate femeile sunt absolut perfecte. Creatia omeneasca este cumva balansata, astfel incat mereu sexul masculin il va echilibra pe cel feminin si viceversa, atat la aspect, cat si la modul de a fi si de a gandi.
O persoana echilibrata nu va incerca niciodata sa-i faca pe ceilalti sa se simta inferiori si nici sa-i eclipseze, asa cum incearca foarte multe femei sau barbati sa faca in prezent. Astfel, putem destige diferite tipuri de barbati:

Barbatii cerebrali
Sunt acei barbati care intotdeauna gandesc un lucru de zece ori inainte de a-l face sau de a spune un anumit lucru. Ei analizeaza in detaliu consecintele unei actiuni si nu lasa loc de compromisuri. Nu le plac lucrurile facute cu jumatate de masura, asa ca intotdeauna vor alege sa urmeze un tipar intru tocmai sau va refuza acest lucru in totalitate.
De regula acesti barbati fac parte din sfera de business si sunt oameni de afaceri, antreprenori. De regula acestia sunt parteneri stabili care sunt in cautare de relatii serioase si vor fi intr-adevar stalpii familiei si la propriu si la figurat. Insa bineinteles, situatia variaza de la barbat, la barbat.

Barbatii trendurilor
Genul acestia de barbati sunt foarte usor de influentat de prieteni si anturaje nepotrivite. Ei vor incerca intr-o relatie sa preia controlul doar de dragul de a se impune si de a fi populari in cercul lor de prieten, fapt pe care ei considera ca-i poate scoate in evidenta facandu-i sa fie mandri de ceea ce sunt. De regula acesti barbati sunt extrem de laudarosi, in special cu ceea ce priveste masculinitatea si virilitatea lor.
Azi pot fi cel mai bun prieten/partener si pot da senzatia de omul ideal, maine te vor trata cu indiferenta maxima, fara sa tina cont de momentele petrecute impreuna, chiar si de cele mai importante si sensibile.

Barbatii nepasatori
Genul acesta de barbati nu te vor pune niciodata pe un pedestal sau vor face acest lucru cel mult la prima intalnire, atunci cand vor incerca sa te cucereasca cu adevarat. Daca nu vei da niciun semn de afinitate fata de dorinta lor de cucerire acestia vor renunta fara nicio alta incercare.
Lor nu le pasa cum se imbraca si ce cred altii despre ei, de regula nu traiesc dupa reguli si nu tin cont de tot ceea ce se intampla in jurul lor. Genul acesta de barbati tind de cele mai multe ori sa aiba o atitudine imatura, fara pic de responsabilitate, motiv pentru care nu ar trebui sa te bazezi pe dansii in nicio situatie.

Baiatul lu’ mama
Este o categorie de barbati pe care o intalnim din ce in ce mai des, iar sansele ca acesti barbati sa traiasca mai mult timp alaturi de o papusa gonflabila decat cu o femeie sunt foarte ridicate. Sunt genul acela de barbati care au crescut pana la o varsta extrem de inaintata alaturi de mamele lor si care tind sa copie acest comportament extrem de firav. Intotdeauna ei vor alege sa se sfatuiasca cu parintii, cu mamele in speta, inainte de a lua o decizie, chiar daca este vorba de o decizie matura care ii priveste doar pe ei si pe partenera de viata. Deseori ei vor fi condusi de catre mamele lor care vor incerca sa detina controlul nu doar asupra modului in care el trebuie sa se comporte la orice pas in viata, cat si la cum sa arate failia lui, femeia perfecta, cum sa se imbrace, cand si ce sa manance, etc.
Daca nu-ti doresti o soacra mai cerebrala ca baiatul dansei si care sa se amestece in relatia voastra privata ca si cum ar fi masculul familiei, probabil ar trebui sa eviti un astfel de comportament. Deciziile de cuplu se iau numai in cuplu, nu la latitudinea parintilor.

Tipul petrecaretului
Este probabil una dintre cele mai grele firi de controlat deoarece petrecaretii tind in general sa exagereze atunci cand vine vorba de distractie, de prieteni sau de noi aventuri.
E nevoie de o femeie puternica si de acelasi nivel pentru a putea fata unui astfel de barbat care nu va tine cont de moment sau de timp pentru a-si trai viata la maxim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here