Consumabile din plastic foarte avantajoase!

0
95

Intr-o societate ca a noastra in continua miscare trebuie sa invatam sa ne adaptam rapid pentru a nu ne impotmoli. Ce-i drept, in ultimii 20 de ani am vazut o crestere foarte mare in Romania in industria fast-food-ului, dar si a restaurantelor de tip catering care livreaza mancarea. Desigur, mancarea este adusa la client intr-o caserola de palstic, deoarece nicio firma de catering nu va irosi farfurii bune de portelan pe o comanda in valoare de 12 lei.

O firma ce distribuie caserole unica folosinta, dar si alte consumabile de catering este Sanito.ro. Acest distribuitor furnizeaza de peste 12 ani in Romania, produse de curatat profesionale, accesorii pentru curatat, dar si multe alte consumabile precum cele din plastic si hartie. Este mult mai avantajos sa folosesti pahare de unica folosinta, dar si foarte igienic in aceelasi timp. Cu totii folosim pungi plastic si pahare de unica folosinta, insa este important sa stim de unde sa le cumparam la un pret avantajos. 

Produsele din plastic sunt peste tot in jurul nostru. In prezent, aceste produse sunt folosite nu numai in casele noastre, ci si la birou, in restaurantele de tip fast-food, benzinarii, festivaluri etc. Avand in vedere cat de mult sunt folosite paharele din plastic pentru bauturi reci, putem afirma ca majoritatea ustensilelor de bucatarie au fost inlocuite de produsele din plastic. Paharele de plastic sunt atat de des folosite, deoarece sunt usor de produs si de folosit, ceea ce le face un produs de incredere pentru publicul consumator. 

Paharele de plastic sunt preferate de majoritatea companiilor pentru a le pune la dispozitie angajatilor lor, in special pentru ca sunt foarte ieftine si nu necesita intretinere suplimentara. Comparativ cu paharele de sticla sau portelan, paharele de plastic elimina nevoia de a le spala, igieniza si mentine intacte. 

Creativitatea oamenilor a transformat banalul pahar de plastic intr-un produs ce este disponibil in diverse modele, culori si marimi, cu sau fara capac, si chiar personalizate. Consumatorii moderni au programul zilnic destul de incarcat, uneori chiar haotic, ceea ce a impus nevoia unui pahar care sa fie usor de utilizat, ieftin, sigur, cu capac, in care sa-si puna bautura preferata rece, inclusiv shake-urile energizante, smoothie-ul sau sucul de fructe si legume.

La evenimentele mari si ocaziile speciale precum aniversarile, picnicurile, lansarile de produse si conferinte, paharele de plastic reprezinta cea mai buna optiune, mai ales atunci cand sunt personalizate cu detaliile evenimentului.

Plasticul este cel mai popular material si prima optiune atunci cand vine vorba de a produce un obiect, insa te-ai intrebat vreodata de ce? Care sunt calitatile plasticului care-l fac un material atat de popular pentru aproape orice?

Plasticul are urmatoarele avantaje: are greutate mica, este ieftin, este rezistent, reciclabil (paharul de plastic poate fi refolosit ori de cate ori este nevoie, pana se rupe), versatil, fara miros, transparent si nu conduce electricitatea.

Sanito.ro este magazinul cel mai bun din acest domeniu, deoarece ofera doar produse de calitate la preturi cu adevarat exceptionale. Cateodata un pahar de plastic este mai util decat credem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here