De ce apartamente noi Militari si nu locuinte in blocuri vechi

0
74

Nu trebuie sa te bucuri ca un apartament mai vechi costa cu cateva mii de euro mai putin si sa te grabesti sa il cumperi, fiindca vei descoperi mai tarziu, cat de mult ai gresit ca nu ai cumparat unul dintre apartamente noi Militari.

De ce sa spui:”Nu!” unui apartament vechi?

1. Este posibil ca intre peretii acestuia sa fie multi microbi, care in ciuda zugravelii si a curateniei generale sa nu dispara din casa. Este de ajuns ca acolo sa fi locuit cineva bolnav de tuberculoza si sunt pusi in pericol si cei care vin sa locuiasca dupa cumparare.

2. Daca blocul are bulina rosie, viata acolo este un calvar. Vietile locatarilor sunt in mare pericol si se impune daramarea imobilului sau consolidarea/reabilitarea lui. Va dati seama ca in cazul apartamentelor vechi, chiar daca nu se afla in blocuri cu bulina rosie trebuie sa se faca izolatii si reparatii costisitoare.

3. Arhitectura si compartimentarea apartamenrului pot fi depasite, nu sunt moderne si actuale, fiindca sunt facute dupa posibilitatile si cunostintele de atunci.

4. Noile blocuri sunt prevazute cu locuri de parcare, dar si cu zone de divertisment, in timp ce blocurile vechi, cenusii intretin o atmosfera melancolica.

5. Energiile negative acumulate intr-o casa nu reprezinta un mit, ci exista si au actiuni nefaste asupra locatarilor. Exista case bantuite, case in care se intampla lucruri ciudate, imobile intre zidurile carora pot fi gasite schelete umane, fiindca locuintele sunt cumparate cu trecut cu tot.

6. In general, casele vechi nu erau centrate pe confort, cum sunt cele moderne, din zilele noastre. In prezent, cumparatorul are posibilitatea sa fie foarte pretentios pe banii lui si este pacat sa nu o faca!

Nici nu se pomenea in blocurile gri din vremurile de trista amintire de camera spatioase si luminoase. Apartamentul era considerat „cutie de chibrit”, iar oamenii care locuiau aici erau condamnati la intuneric si la frig. Piscine se puteau vedea numai la hotelurile de lux si in filmele care scapau de cenzura, cascade, fantani arteziene si plante decorative puteau fi admirate numai in statiuni.

Sa aiba blocul si saloane in care sa se organizeze evenimente este nesperat de mult pentru locatarii cartierului respectiv.

In prezent, dezvoltatorii atenti asigura si locuri de parcare pentru fiecare familie in parte.

Multi aleg apartamentele vechi in ideea ca sunt mult mai ieftine decat cele noi. In realitate, cele vechi costa mult mai mult, fiindca necesita imbunatatiri.

In plus, o casa luata direct de la dezvoltator va costa si mai putin, dar ofera clientului garantiile de care are nevoie.

Materialele noi cu care se construieste acum sunt rezistente, usoare si bune izolatoare, de aceea nu se mai aud ca altadata tramvaiele care trec, masinile care claxoneaza strident, toate acele zgomote ale strazii.

In plus, nu se mai pierde caldura din casa izolata perfect, iar economiile la facturi permit cumpararea unei masini bune in cativa ani.

Cred ca v-am convins sa cumparati un apartament nou direct de la dezvoltator, fiindca este mai ieftin si raspunderea celui care vinde direct este mai mare si mai ales sa alegeti curajos o zona cu maximum de confort, fiindca pretentiile fata de conditiile de viata ale tuturor oamenilor au crescut.

O piscina exterioara in apropierea blocului, la care vin oameni cunoscuti este ideala in zilele calduroase de vara, cand nu poti parasi orasul, fiindca esti foarte ocupat sau nu mai ai bani de concediu, fiindca ai avut altceva de facut cu ei.

Cascadele, fantanile arteziene, vegetatia bogata din jur intretin senzatia de racoare si de prospetime.

Omul modern doreste sa aiba totul aproape de sine: piata, banca, scoala, mall-ul, farmacia, parcul si sala de sport.

Fiind in criza de timp, persoanele care lucreaza mult la birou au nevoie totusi de miscare sa isi mentina sanatatea si greutatea ideala, iar sala de sport dotata cu aparatura moderna si diversa reprezinta solutia ideala.

In plus, ai alta stare de spirit, cand te intorci acasa si vezi blocuri noi si elegante, dacat ai fi avut in cazul in care ai fi trecut pe langa cladiri insalubre, pe care ai putea citi:„Atentie, cade tencuiala!”

Este important ceea ce vezi de la balcon, ce ai in fata geamului dormitorului tau, fiindca poti sa cazi in depresie, daca la orizont nu vezi decat gri.

Mai ai nevoie si de metrou si mijloace de transport in comun, care sa te duca, oriunde ai nevoie in Bucuresti.

Acum poti avea toate acestea la un loc, in cartierul Militari, loc in care zeci de mii de oameni sunt 100% multumiti de apartamentele sau garsonierele cumparate direct de la dezvoltator.

Eu mi-am rezervat deja un apartament la mansarda, fiindca mansarda mi se pare foarte romantica, iar conditiile din cartier m-au multumit pe deplin.

Nu pierdeti acesta ocazie de a va stabili intr-un loc linistit si frumos din Bucuresti si de a avea tot ceea ce va trebuie la dispozitie! Intr-un asemenea loc si copiii vor creste fericiti si sanatosi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here