Avantajul de a alege supraveghere video hd

0
95

Nu este nimic mai bun decat un sistem fiabil de camere de securitate care sa asigure linistea sufleteasca atunci cand sunteti departe de casa. Este o usurare, stiind ca puteti verifica casa direct de pe smartphone, chiar daca va aflati intr-o zona cu un fus orar diferit. Dar camerele de securitate ale locuintei dvs. ar putea inclusiv sa va salveze viata – sau viata cuiva drag- intr-o zi. Daca doriti si dvs sa cumparati camere de supraveghere video HD, sau de oricare alt tip, va recomandam sa accesati magazinul online shoprunner.ro. Acest magazin este specializat in sisteme complete de supraveghere de la branduri precum Hikvision sau Dahua, oferind cilentilor cele mai bune solutii de siguranta, atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru companii sau spatii publice.

Exista cateva modalitati prin care camerele de securitate pot salva vieti.
O camera de securitate este un instrument valoros, dar poate deveni un instrument de salvare atunci cand este combinata cu o tehnologie inteligenta personalizata. 

Camerele de securitate HD pentru uz exterior si interior functioneaza impreuna cu monitorizarea 24/7 pentru a preveni sau pentru a va ajuta sa faceti fata la situatii de criza. Camerele de exterior, de exemplu, pot monitoriza activitatea din exteriorul casei dvs. pentru a va tine la curent cu posibilele pericole. Camerele incep sa inregistreze cand exista activitate pe proprietatea dvs. si veti primi o alerta pe dispozitivul dvs. mobil. O camera interioara va poate permite sa vedeti si sa ramaneti conectati la casa dvs. si la cei dragi. Si, in caz de urgenta, puteti vedea imagini in direct, dar si inregistrate despre ceea ce se intampla in casa.
Iata trei scenarii in care un sistem inteligent de camere de securitate poate salva vieti.

1. Impiedicati patrunderea fortata pe proprietatea dvs.
Un sistem de securitate poate salva vieti inainte de a se intampla o nenorocire. Acest lucru se datoreaza faptului ca pur si simplu un sistem de securitate poate impiedica raufacatorii sa va vizeze casa. In plus, cu o camera de supraveghere, casa va fi si mai protejata. Acest lucru se datoreaza faptului ca veti primi alerte in timp real prin intermediul aplicatiilor inteligente atunci cand se detecteaza miscare. Deci, daca cineva se apropie de casa dvs. cu intentia de a intra, veti fi constient de asta inainte de a ajunge la usa sau fereastra.

Daca are loc o intrare neautorizata, veti putea imediat solicita asistenta de la autoritatile corespunzatoare. Camerele din casa dvs. si din jurul dvs. ofera dovezi valoroase sub forma de inregistrari video HD, ceea ce face usor sa vedeti intrusul si ce s-a intamplat. 

2. Comunicati cu bona
Nu sunteti acasa si v-ati lasat copiii cu o bona? Cu o camera camera de supraveghere, nu numai ca puteti vedea cum se inteleg copiii si bona, dar, de asemenea, puteti sa o contactati imediat daca este ceva in neregula. Acest lucru este util in special in situatii de urgenta cand bona dvs. nu se poate descurca. Sau, in cazuri grave, daca vedeti ca bona va pune in pericol copilul. Astfel, urmarind filmarile camerei, veti putea lua imediat legatura cu autoritatile competente.

3. Ajutor de nadejde cand ii este rau cuiva
Se intampla uneori ca, in familia noastra, sa se afle o persoana in varsta bolnava sau o persoana cu dizabilitati. In functie de problemele pe care o astfel de persoana le are, este necesara asistenta, adesea, de 24 din 24 de ore. Uneori putem suplini aceasta asistenta, alteori nu. Sa spunem ca avem grija de bunica noastra care este foarte bolnava, dar totusi, pe zi, trebuie sa fim la munca si nu ne permitem sa angajam o persoana specializata care sa stea cu ea. In acest caz, o camera de supraveghere este ideala. Ne va permite sa vedem, in orice clipa, ce face bunica, indiferent daca suntem la locul de munca, in mijlocul de transport sau la cumparaturi. Astfel, daca observam ceva suspect, putem veni acasa sau alerta serviciul de urgenta. 

O camera de supraveghere video poate face diferenta intre viata si moarte
Inclusiv autoritatile trebuie sa instaleze cat mai multe camere de supraveghere pe strazi, pentru a monitoriza intens traficul, inclusiv cel pietonal. Asta pentru ca, din nefericire, nu mai traim intr-o lume sigura si au loc foarte multe neplaceri, unele sfarsindu-se chiar tragic. O camera de supraveghere poate salva vieti si poate ajuta la prinderea persoanelor vinovate de furturi sau alte infractiuni. Si, cu cat camerele de supraveghere sunt mai performante, cu atat sansele ca raufactorii sa fie prinsi sunt mai mari. 

Exista multe moduri in care camerele de securitate pot fi utilizate pentru a va usura viata – si chiar pentru a o salva. Nu parasiti niciodata casa fara asigurarea ca familia dvs. este protejata de tot ce este mai rau. Accesati acum magazinul online shoprunner.ro si alegeti cele mai performante camere de supraveghere video pentru caminul dvs sau pentru afacerea pe care o detineti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here