Despre saboti…

0
63

În cazul în care nu ați observat, suntem un pic nebuni în privința sabotilor. Nu numai pentru că sunt atât de confortabili și perfecti pentru a sta în picioare și de a merge foarte mult, dar și pentru că au o lungă istorie în spatele lor.

Doar pentru a promova, ne-am gândit că vom împărtăși cu voi câteva lucruri distractive despre aceasta moda. Niciodată nu știți, poate puteți câștiga o rundă de dans cu unul din aceste răspunsuri!

Cea mai veche pereche de încălțăminte din lemn a fost găsită la Amsterdam în Olanda și datează din jurul anului 1230-1280.

Sabotii vin în general în 3 stiluri diferite:

A. partea superioara e din lemn

b. talpa e din lemn

c. “galosi” din lemn – o altadenumire a acestor pantofi

 Dacă sunteți un iubitor de saboti veți dori să vizitați Muzeul International de Pantofi din lemn situat în Olanda.

In timpul anilor ’70 și începutul anilor 1980 sabotii suedezi au invadat scena modă. Ei erau populari atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În acest timp, sabotii au devenit populari, mai ales la  femei care au fost  din generatia flower-power  sau sunt adeptele modei Boho.

Sabotii sunt alegerea preferată a încălțămintei în diferite stiluri de dans.

Înainte de secolul al XX-lea, toate confecționările de lemn au fost făcute de către meșteșugari calificați. La începutul secolului al XX-lea, a fost introdusă încălțămintea construită. Astăzi, puteți găsi unele companii de încălțăminte care își fabrică în continuare sabotii, cum ar fi marca Troentorp .

 Stilurile de încălțăminte vin și se duc, dar pantofii tradiționali în stil de îmbrăcăminte sunt întotdeauna în stil. Ele sunt un clasic care poate fi purtat ocazional, îmbrăcat la birou sau purtati la locul de muncă (incaltaminte de protectie) într-un mediu profesional.

Întotdeauna o alegere solidă în încălțăminte, sabotii sunt un stil de încălțăminte îndelungat, care va fi întotdeauna popular. Astăzi, mai mult ca niciodată, puteți găsi culori și modele minunate care să se potrivească tuturor nevoilor dvs. de stil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here