Idei pentru instalarea aparatului de aer conditionat

0
71

Poate că vechiul aparat de aer condiționat nu mai este eficient. Luați în considerare înlocuirea unității cu un model eficient din punct de vedere energetic. Acestea sunt, de obicei, mai scumpe, dar datorită taxelor locale și prețurilor competitive, prețurile scad și pentru că, consumă mai puțină energie economisiți pe termen lung.

Când înlocuiți aparatul, căutați o unitate de dimensiune corectă. Dacă instalați un aparat  care este prea mare, acesta va porni și opri ciclul – reducerea eficienței sistemului.

Izolarea ferestrelor previne pierderea de aer rece.Izolati, astfel încât să nu răcoriți întregul cartier.

Vrei ca aerul tău rece să rămână înautru și  cel fierbinte să stea afară. Câțiva pași de bază de atenuare pot preveni pierderea de aer atunci când aveți nevoie de cel mai mult aer rece. Etanșează scurgerile de aer cu etanșare și împrăștiere. Adăugați izolație în jurul canalelor de aer condiționat.

 Alegeti zona de montare

Evitați peisajul cu multa piatra, ciment sau asfalt pe părțile sudice sau de vest ale casei dvs. Dacă nu este umbrit, va crește temperatura în jurul casei și va radia căldura.

Aveti grija de vegetatia crescuta pe langa aparatul de aer conditionat

Păstrați plante, arbuști și alte amenajări de terasă de aproximativ 5 până la 10 m distanță de unitatea exterioară pentru a vă asigura un flux adecvat de aer.

Simțiți briza de la ventilator

În cazul în care casa dvs. are aer conditionat de tavan, comutați ventilatorul tavanului să ruleze în sens invers acelor de ceasornic în timpul verii. Aceasta va împinge aerul rece în jos.

 Instalați folia de fereastră pentru a economisi energie

O idee bună de îmbunătățire a casei este de a instala folie de aluminiu la fereastră sau nuanță la interiorul ferestrelor. Nu numai că vă poate ajuta să vă mențineți racoareal in casa în timpul verii, dar și mai cald iarna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here