Unde gasesti cele mai bune ingrasaminte chimice si lichide

0
65

Ca si agricultor / horticultor, iti doresti sa oferi culturilor tale cele mai bune ingrasaminte chimice si lichide, astfel incat acestea sa dea 100% randament, indiferent de sezon. De asemenea, stiti ca este foarte important sa oferiti plantelor nutrientii si ingrasamintele necesare pe tot timpul anului. Ingrasamintele sunt foarte importante pentru ca ele vor ajuta la sporirea productiei. Daca ati cautata pana acum astfel de produse, dar nu ati gasit nimic care sa vi se potriveasca, va recomand RegalFermierul.ro – o companie tanara cu produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme.

Pe magazinul lor online vei gasi o gama larga de produse, facute special pentru a te ajuta sa oferi recoltelor tale ce este mai bun. Prin gama lor de produse, vei gasi solutii ideale pentru ingrijirea plantelor, dezvoltarea si intretinerea recoltelor si multe altele.
Ce ingrasaminte gasiti disponibile pe magazinul online RegalFermierul.ro? Iata doar cateva dintre cele mai relevante produse disponibile din aceasta categorie:

-POLY PLANT 10.5.40 +ME – este un ingrasamant total solubil. Compozitie: Azot Total (N) 10%, Azot nitric (NO3) 9%, Azot amoniacal (NH4) 1%, Pentaoxid de fosfor (P2O5) 5%, Oxid de potasiu (K2O) 40%, Oxid de magneziu (MgO) 2%. Este 100% solubil in apa. Microelemente: Bor solubil in apa (B) 0,02%, Cupru* solubil in apa 0,01%, Fier* solubil in apa 0,03%, Mangan* solubil in apa 0,02%, Zinc* solubil in apa 0,02%, *Chelat cu EDTA.

-36C TIPO B – este stimulator de legare si crestere a tomatelor ce se utilizeaza pentru fructificarea tomatelor in conditii extreme de mediu (temperaturi sub 10 grade Celsius sau peste 30 grade, secete, luminozitate excesiva).

-ATONIK – un stimulator natural de crestere si fructificare destinat tuturor plantelor de cultura. Compozitie: Ortonitrofenolat de sodiu 0,2%, Paranitrofenolat de sodiu 0,3%, 5 – Nitroguaiacolat de sodiu 0,1%. Poate fi utilizat cu efect maxim in prima jumatate a perioadei de crestere si dezvoltare a plantelor. Efectele benefice asupra plantei constau in stimularea cresterii vegetative si a continutului de clorofila, intensificarea fluxului citoplasmatic si a circulatiei sevei in planta, stimularea fertilitatii florilor prin cresterea procentului de graunciori de polen fertili si prin alungirea cu cca 50% a tubului polinic, imbunatatirea calitatii recoltei si multe altele.

-AZOT (NITRAT DE AMONIU) – in general, ingrasamintele minerale cu Azot (N) ofera plantelor elementul cu cea mai mare influenta asupra cresterii productiei vegetale. Are efect pozitiv asupra cantitatii si calitatii proteinelor in plante.

-AZOTAT DE CALCIU YARA – este un ingrasamant mineral solubil in apa, bogat in azot si calciu necesar in perioada de crestere si rodire a plantelor. Are valoare nutritiva concentrata, nivel inalt de puritate si actiune cu descompunere graduala. Acest ingrasamant se aplica sub forma de solutie nutritiva prin stropire foliara si este indicat pentru culturi care necesita calciu pentru o dezvoltare armonioasa si sustinerea roadelor in perioada de maturare. Pentru stropiri foliare, se utilizeaza o concentratie de 400-600 g /100 litri apa, iar pentru apa de irigare 100-200g / 100 litri apa.

Ceea ce v-am enumarat mai sus reprezinta doar o mica parte din ingrasamintele chimice si lichide, pe care le puteti descoperi pe RegalFermierul.ro, dar adevarul este ca gama lor de produse este una mult mai variata de atat! Acestia si-au propus sa ofere clientilor lor o varietate larga de produse, astfel incat acestia sa aiba libertatea de alegere. Mai mult decat atat, preturile lor sunt foarte accesibile, astfel incat sa nu va fie afectat bugetul. S-au gandit la toate aspectele care tin de culturi, deoarece si acestia provin din randul legumicultorilor, intelegand, in acest fel, mult mai bine nevoile acestora. RegalFermierul.ro este aliatul tau de nadejne (si de durm lung), daca ai hotarat sa pornesti o afacere in domeniul agriculturii!

Vrei mai multe informatii despre ei si despre produsele lor? Nimic mai simplu – viziteaza-le site-ul chiar azi si rupeti cateva minute din timpul vostru, pentru a putea descoperi informatiile care va intereseaza. Daca inca aveti intrebari sau nelamuriri, contactati-i telefonic si transmiteti-le toate nelamuririle vocal. Cu siguranta se vor gasi, in final, solutiile cele mai potrivite, indiferent de tipul de cultura pe care il aveti. Puteti apela la ei chiar si in cazul in care dispuneti doar de o mica sera de legume, pe care ati infiintat-o in spatele gradinii personale. RegalFermierul.ro nu este doar pentru producatorii agricoli la scara larga, ci pentru toti care sunt pasionati de aceasta ramura – care a fost alaturi de noi de cand lumea.

Fie ca aveti nevoie de recomandari, fie ca vreti sa aflati mai multe despre produsele / serviciile lor, RegalFermierul.ro va sta la dispozitie cu informatiile de care aveti nevoie. Ei ofera clientilor lor una din cele mai mari diversitati de produse pentru protectia plantelor, pentru a avea astfel solutie la orice problema in orice colt al tarii. Recoltele agricole si nu numai, merita ce este mai bun, iar ei sunt in masura sa va ofere aceste lucruri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here