Repatriere decedati Germania cu oameni seriosi si meticulosi

0
100

Cu nemtii nu este de glumit, mai ales ca disciplina este calitatea care ii defineste. Nu ai sa vezi o greseala pe documentele completate de functionarii germani! Cu aceeasi meticulozitate completeaza documentele pentru cei vii, dar si pentru cei morti, pentru germani, dar si pentru strainii care muncesc in acest paradis al fortei de munca.

Multi straini din lumea intreaga vin sa lucreze in aceasta tara datorita oportunitatilor si respectului de care se bucura aici. Salariile sunt foarte mari si angajatorul ofera si alocatii substantiale pentru copiii muncitorilor straini. Cei care doresc se pot muta cu familiile in Germania, fiind ajutati de stat sa gaseasca o locuinta cu conditii decente. Dar nu despre asta doresc sa va vorbesc acum!

Daca se intampla, Doamne fereste, sa va moara cineva apropiat in aceasta tara, trebuie sa stiti ca fara o firma cu experienta in repatriere decedati Germania nu va descurcati!
Sa vedem din ce motive obiective, institutiile germane refuza sa colaboreze cu apartinatorii in cazul unei repatrieri, ci numai cu firmele de servicii funerare de prestigiu.

1. Sunt foarte pretentiosi la capitolul dosar de repatriere. Nu accepta sa elibereze documentele, pana nu examineaza actele in original ale decedatilor, iar pentru depunerea lor este necesara o programare. Anumite documente ale decedatului trebuie sa fie traduse in germana.
Toate aceste pretentii le definesc de fapt caracterul lor perfectionist: doresc sa completeze fara greseala extrasul de deces multilingv si pasaportul mortuar.

2. Decedatul este repatriat in cele doua sicrie cu care ne-am obisnuit de la repatrierile din Italia: sicriu de zinc, asezat in sicriul din lemn si ambele se sigileaza in mod obligatoriu.

3. Soferul care conduce masina funerara nu trebuie sa se abata un kilometru de la ruta specificata pe pasaportul mortuar.

Prin urmare, o firma care obtine documentele rapid si realizeaza repatrierea ca la carte are neaparat in dotare:

-oameni constiinciosi si organizati, excelenti cunoscatori de limba germana pentru obtinerea documentelor. Traducerile in germana trebuie sa fie facute pe loc uneori, sa nu mai vorbim de faptul ca functionarii institutiilor statului german vorbesc limba materna.
-sicrie din zinc si din lemn corespunzatoare dimensiunilor decedatului si celor prevazute de legislatia europeana. Peretii trebuie sa aiba o anumita grosime, sicriul din zinc este prevazut cu valve si mai ales, ambele se sigileaza!
-injectie de imbalsamare de calitate premium, care sa asigure conservarea trupului neinsufletit 10 zile. In ciuda sigilarii capacelor celor doua sicrie, decedatul trebuie sa fie imbalsamat eficient.
-masini funerare in stare tehnica exceptionala, curate si cu reviziile la zi, dar si cu autorizatiile funerare, impozitele si asigurarile achitate.
-personal serios si priceput, care sa se ocupe de decedat cu tot respectul. Cand vine vorba de morti, nemtii nu accepta jumatati de masura.

In aceasta privinta seamana cu noi, romanii, fiindca si la noi, oricat ar fi apartinatorii de saraci, se straduiesc ca inmormantarea sa fie de exceptie.
Am vazut familii care nu aveau dupa ce bea apa si chemau la masa de pomenire tot satul, iar acolo puneau pe masa ce era mai bun, deoarece se imprumutasera pentru inmormantare.

In romanul Zahei Orbul, scris de Vasile Voiculescu, stapana casei moare fiindca la masa manca numai ceapa si dupa aceea bea rachiu, sa isi potoleasca arsurile si foamea, iar dupa inmormantarea ei, acasa se intind mese imbelsugate.

Trebuie sa stiti ca firmele serioase de pompe funebre comunica pretul pe loc si mai ales va raspund de indata ce va adresati lor. Disponibilitatea face diferenta intre o colaborare si un esec.
Cand plange sufletul in tine, doresti o rezolvare pe loc a problemei, adica sa iti spuna cineva ca se va ocupa de repatriere la modul cel mai serios, fara sa te deplasezi in Germania.
Calatoria in alta tara este placuta cand ai un motiv de bucurie pentru asta. In plus, la ce sa mai cheltuiesti cu biletele de avion sau de autocar ori cu carburantul pentru masina personala, cand autoritatile germane nu stau de vorba cu tine, ci numai cu reprezentantii firmelor de pompe funebre.

In concluzie, in cazul in care se impune ca o persoana draga sa fie repatriata din Germania, apeleaza la firma potrivita din timp, fiindca dupa cum iti spuneam, birocratia funcrtioneaza si la ei, cand este vorba de transport decedati!

Alege lucid firma dupa: opiniile clientilor, structura site-ului, rapiditatea si seriozitatea cu care iti raspund la mesaje, fotografiile martor cu flota si cu sicriele din stoc, personalul pe care il au si grabeste-te!
Mortii nu se abandoneaza in locurile din care ii poti readuce acasa! Nu sunt de ajuns statuile acelea de pe Everest?
Aparitia firmelor de servicii funerare, care asigura transport decedati international acopera nevoile tuturor apartinatorilor care doresc sa isi stie mortii acasa. Multi dintre cei care pleaca pun pe cineva din familie sa le promita ca ii va aduce acasa, daca mor prin straini.
Chiara cum operatorul firmei Repatriere-Romania.ro asteapta sa iti preia apelul si sa iti promita ca va fi aproape de tine in indoliata incercare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here