Megasmile.ro, clinica stomatologilor priceputi si onesti

0
68

De ce am ales sa urmez la clinica stomatologica Megasmile pentru oricare dintre tratamentele stomatologice de care am nevoie?
Fiindca a fost suficienta o vizita pe https://www.megasmile.ro sa imi dau seama cat sunt de priceputi si de onesti.

M-a impresionat articolul din care am invatat cum sa evit tratamentele costisitoare si lungi de la stomatolog. In general, dentistii isi prezinta serviciile, uneori chiar exagereaza in privinta lor.
Pe alte site-uri am citit despre implanturi care sunt garantate toata viata, ei declara cu onestitate ca garanteaza un implant pentru o perioada de 10 ani.

Mi se pare de asemenea demn de toata lauda faptul ca se pricep la toate operatiunile stomatologice si nu trimit clientul in alta parte.
De la aspecte care tin de estetica, pana la tratamente si reconstructie, toate aceste servicii multumesc pacientii si sunt executate rapid.
Are omul nevoie de albire dantura? Isi face o programare si va avea un zambet perfect. Si fatetele dentare realizate de ei sunt perfecte si mai ales bine fixate.

Persoanele care stiu ca au dintii strambi, usor ingalbeniti de cafea sau de la ceai si vin, rezolva rapid problema la Megasmile.ro.
Cariile sau tratamentele pe canal, extractiile se fac aici fara durere, fiindca medicii sunt empatici si solicita mereu feed back de la pacienti.
Pe scaun, am fost de multe ori intrebata, daca ma doare, daca suport sau prefer sa mi se aplice anestezic.

Am apreciat acest lucru, mana usoara si echipamentele, fiindca m-au ajutat sa inving fobia de dentist.
Atat fatetele, cat si coroanele sau radacinile implanturilor sunt realizate din cele mai bune si rezistente materiale, care sunt acceptate rapid de catre organism.

Consider ca price persoana ar trebui sa fie dispusa sa plateasca mai mult, chiar daca se imprumuta, pentru lucrari fixe, proteze mobile sau fixe sau implanturi din cele mai bune materiale, care sa aiba si termen de garantie mai mare.

De dragul celor care nu suporta protezele, specialistii de la Megasmile se straduiesc sa fixeze protezele pe implanturi, sa nu mai fie scoase din gura niciodata si sa se comporte asemenea dentitiei naturale.
O proteza care se misca nu va taia niciodata la fel de bine alimentele cum o face o lucrare fixa, care nu risca sa cada la un aliment putin mai tare sau mai crocant.

Un implant costa numai 250 de euro, iar clientii au apreciat urmatoarele aspecte la implanturile Megasmile.ro:

-aspectul lor. Implanturile arata la fel ca dantura naturala: forma dintilor este perfecta, textura acestora nu are nota aceea artificiala de dinte pus.
-rezistenta lor. Datorita materialelor si calitatii lucrarilor, implanturile rezista 10 ani.
-comportamentul acestora in ceea ce priveste rolurile pe care le are de indeplinit. Implanturile ajuta la hranire la fel ca dintii naturali si in procesul vorbirii are acelasi comportament.
-dintii sanatosi din vecinatate nu sunt devitalizati, acesta fiind un aspect ideal. In cazul in care dintele care lipseste se leaga de cei sanatosi, sunt in pericol amandoi. Au fost cazuri in care si dintele care a servit ca legatura a fost slabit si a cedat, dar si cei pusi.
-implanturile impiedica modificarile nefaste ale gingiei si oaselor.

Toate acestea le-am aflat de pe site-ul lor si din discutiile avute cu stomatologul care mi-a construit un zambet perfect si mi-a oferit siguranta ca il voi avea cel putin 10 ani, fara nicio alta interventie.
Daca in cazul altor lucrari, oamenii mai sunt nevoiti sa dea pe la cabinet, in cazul implantului, daca respecta recomandarile medicului si igiena, timp de 10 ani, nu mai au probleme.
Apreciez faptul ca stomatologii de la Megasmile.ro fac educatie corecta romanilor, incurajandu-i sa aiba grija de dintii lor si sa evite prima vizita la dentist!

Dar aceiasi specialisti subliniaza faptul ca la cel mai mic semn de slabiciune a dintilor, oamenii trebuie sa se prezinte la stomatolog, sa nu lase sa se agraveze problema.
Un alt lucru pe care l-am invatat de la ei este ca nu trebuie sa sacrific doi-trei dinti sa pun unul care lipseste.
In concluzie, va recomand Megasmile.ro din toata inima, fiindca sunt onesti, priceputi si empatici si au echipamente si materiale de ultima generatie!

In prezent, dantura mea este perfecta datorita solutiilor estetice, de tratament si restaurare partiala oferite de stomatologul meu.
Iata de ce ii voi considera parteneri de cursa lunga pentru mentinerea danturii si pentru un zambet perfect!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here