Iti prezint un avocat ce ofera consultanta juridica CEDO!

0
95

Raspunsul de la CEDO a sosit luna trecuta. L-am asteptat cu sufletul la gura. Dupa primirea hotararii definitive de la instanta din Romania nu mai puteam dormi noptile. Ai simtit vreodata ca toate comploteaza impotriva ta si ca esti pe punctul de a muri cu dreptatea in mana? Asa eram eu in acele momente.

Imi pusesem toate sperantele in judecatorii mei de acasa si ei ma tradasera. Angajasem si unul dintre cei mai scumpi si buni avocati ai momentului din Romania, dar totul fusese in zadar.
In fata instantei parca avea gura legata. Daca in timpul intalnirilor ma convingea si pe mine ca voi castiga, acolo, la Tribunal lua pozitia mutului si era de acord cu tot ceea ce se discuta/hotara.

Investisem enorm in acel proces, nu fiindca paguba era uriasa, ci din principiu. Pentru mine, apararea onoarei este sinonima cu insasi viata.
Nu poti trai cu pata in obraz, daca nu ai facut nimic ca sa te patezi!
Investisem multe sperante in acea hotarare judecatoreasca, iar despre procesul meu stiau toate colegele de munca.
La serviciu se vorbea despre asta si toti imi spuneau ca voi castiga. Cand le-am comunicat rezultatul, o unda de tristete s-a lasat peste birou, dar Adela mi-a spus hotarata:

-Lasa-ma sa iti prezint un avocat ce ofera consultanta juridica CEDO, fiindca sper ca nu ai de gand sa renunti!
Era in mine ceva confuz. Nu stiu daca ati experimentat aceasta stare. Jumatate isi dorea sa mearga la instanta europeana, jumatate era deja satula de justitie si tremura numai la gandul reluarii procesului.
O binecuvantam pe colega si amica mea pentru idee si in acelasi timp ma straduiam sa nu o urasc, fiindca ma arunca iar in febra termenelor, a pledoariei, a asteptarii cu inima la gura. In fine, toti cei care au asteptat si au cheltuit 3-4 ani sa castige un proces si au primit o hotarare nedreapta, ma inteleg pe deplin.

Adela era de neinduplecat. Mi-a facut semn sa ma apropii si mi-a arata site-ul unde gasesc avocat ce ofera consultanta juridica CEDO.
Jumatatea din mine care dorea dreptate cu orice pret a invins. Am notat numele site-ului decisa sa ajung acasa si sa ii contactez.
Am decis sa nu cer consultanta din prima clipa, ci mai intai sa evaluez prestatiile lor, sa citesc comentariile postate de clienti, sa le rasfoiesc portofoliul si dupa ce toate aceste masuri vor fi epuizate, ii voi contacta, sa le solicit serviciile.

Doua dintre comentariile clientilor m-au impulsionat sa merg mai departe. Primul suna asa:”Daca nu ar fi fost sotii Grigoriu, care sa ma reprezinte cu responsabilitate la CEDO, as fi stat in inchisoare pe nedrept si acum. Datorita dovezilor adunate de ei si pledoariei convingatoare, am fost eliberat din inchisoare dupa 2 ani si am primit si daune morale cu care am pus pe picioare un restaurant pe care mi-l doream demult”. (U.J, patron restaurant)

”Stiam ca am dreptate si am ales sa lupt pana la capat, in afara tarii, daca acasa fusesem nedreptatita. Incalcarea drepturilor cetatenesti nu trebuie acceptata sub nicio forma. Acelasi lucru mi l-au spus si sotii Grigoriu, decisi sa ma apere si impreuna sa formam o echipa. Ne-am intors victoriosi de la CEDO si sfatuiesc toti cetatenii europeni sa se adreseze acestei instante si sa-i angajeze pe sotii Grigoriu ca avocatii care sa ii reprezinte la CEDO.” (N.R, manager scoala)
Indiferent de profesie, oamenii au problemele lor cu justitia pe care trebuie sa le rezolve.

Mai departe am inceput sa citesc informatiile pe care ei le dau pe site, sa ii ajute pe cei care doresc sa se adreseze justitiei.
Exista un formular in posesia caruia intram, dupa ce discutam cu ei. Apoi am ajuns la portofoliu. Erau acolo cazuri grele pe care le cunosteam din presa si pe care ei le castigasera la CEDO, dosare mult mai incalcite decat al meu.

Datele se puteau verifica, totul era raportat cu onestitate, asa ca nu am mai rezistat si i-am sunat.
Discutia a decurs calm si m-a incarcat cu energie pozitiva. Am inteles ca impreuna vom castiga si i-am rugat sa ma ajute.
Privind in urma nu pot spune nici ca a fost usor, nici ca a fost greu. Ei au pus la punct dosarul, ei au construit apararea, ei au pledat pentru mine si au facut acest lucru atat de bine, incat am primit hotararea care m-a anuntat ca am castigat am batut din palme ca un copil, la primirea raspunsului si am strigat cat am putut:

-Am castigat, am castigat! In sfarsit cineva mi-a facut dreptate.
Era ca in povestirea aceea cu talc in care un boier il scuipa in obraz pe Iona Roata, iar Cuza-Voda il ia in brate, ii sterge pata si il saruta in acelasi loc.
Hai cu mine sa iti arat site-ul, sa iti dau datele de contact, sa castigi sit u procesul la CEDO si sa iti linistesti sufletul insetat de dreptate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here