Mediul hotelier, ideal pentru relaxare

0
116

Industria hoteliera este una din industriile de prestigiu care are in permanenta contact cu oamenii si care doreste a oferi servicii de calitate din prisma oferirii unor servicii de relaxare si cazare ireprosabile.

Totusi, ca acest lucru sa fie posibil, antreprenorii hotelieri trebuie sa tina cont de o serie vasta de principii prin intermediul carora pot spori renumele pe piata afacerilor din domeniu si in acelasi timp sa-si mentina sau sa-si creasca numarul de clienti.

Astazi dezvaluim toate secretele unui mediu hotelier ideal pentru relaxare. Vei afla in cele ce urmeaza cum poti creste gradul de confort al clientilor tai, precum si la ce detalii trebuie sa fii atennt atunci cand iti rezervi o camera de hotel in vacanta ta frumoasa, fie pentru nebunia in doi.

5 secrete pentru hotelul perfect

 1. Curatenia

Avand in vedere ca mediul hotelier presupune in permanenta o relatie cu diferiti oameni, de diferite grade profesionale, este absolut esential ca fiecare camera sa straluceasca de curatenie, de la camera de dormit si pana la baie. Orice individ poate purta cu sine diferite bacterii, motiv pentru care dezinfectia corespunzatoare intra din nou in necesarul absolut al unei camere de hotel. Lenjerie trebuie sa fie in permanenta si dezinfectate si imaculate. Materialul din care este confectionat lenjeria face diferenta, motiv pentru care este recomandat ca antreprenorii hoteliieri sa opteze pentru lenjerii exclusiviste din bumbac care sunt usor de curatat, care rezista foarte mult in timp si care totodata nu permit dezvoltarea virusurilor si a bacteriilor.

2. Iluminatul

Iluminatul din camera de hotel trebuie sa fie adecvat si corespunzator pentru ochi, astfel incat sa se poata creea ambianta ideala pentru relaxare. O lumina prea puternica poate creea disconfort, in timp ce una prea slaba poate iarasi sa oboseasca ochii. Sunt de preferat becurile economice care au si un consum redus de energie, fapt ce se va resimti bineinteles si la factura de curent.

3. Sistem de aerisire si incalzire

Orice camera trebuie sa aiba propriul ei sistem de aerisire si incalzire, de preferat unul perfect functional si simplu de utilizat. Camerele trebuie aerisite si in prealabil, iar temperatura mediului ambiant trebuie sa se invarta in jurul temperaturii de 21 grade Celsius, cu posibilitatea de a se regla dupa preferinta. Clientii cu siguranta vor fi dezamagiti daca in camere este mult prea frig sau prea cald, dupa caz.

4. Salteaua

Chiar daca la hotel ajungi doar in vacante, unde preominant iti vei ocupa timpul cu circuite sau distractie, la hotel se intampla deseori sa ajunga oameni renumiti de afaceri, straini, cat si cupluri dornice de o experienta amoroasa.

In oricare din aceste situatii este foarte important ca hotelurile sa se orienteze catre saltele confortabile de top, care sa le asigure clientilor un somn linistit si odihnitor sau o relaxare fara neplaceri precum sunt durerile de spate.

O saltea de calitate nu provoaca un astfel de disconfort si asigura o perioada de odihna deplina care se va remarca din prisma energiei si a productivitatii emanate in cursul zilei urmatoare.

Odata respectate aceste principii, cu siguranta hotelul nu va fi trecut cu vederea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here