Cele mai bune solutii in materie de parbrize Fabia si pentru orice alte modele de autoturisme!

0
126

Indiferent despre ce tip de autovehicul vorbim, starea acestora din toate punctele de vedere este extrem de importanta pentru siguranta traficului rutier si de aceea trebuie ca toti soferii sa se ingrijeasca de acestea ca atare.

La prima vedere un aspect destul de banal pentru foarte multi soferi din pacate, si anume parbrizul care nu primeste toata atentia necesara iar in acest caz este vorba despre momentul in care acesta este crapat.

Chiar si o simpla crapatura de cativa centrimentrii daca se afla in campul vizual, poate sa creeze probleme, tocmai pentru simplul fapt ca poate reprezenta o distragere a atentiei intr-un moment total nepotrivit.

Din proprie experienta spun acest lucru, deoarece in urma unei pietre sarite de pe carosabil, am capatat pe parbriz o ciobitura de toata frumusetea din care ulterior au plecat mai multe ramificatii, tocmai datorita faptului ca nu i-am acordat atentia necesara la momentul potrivit si astfel am ajuns in situatia in care parbrizul necesita inlocuire.

Datorita acestui lucru, circuland o buna perioada de timp cu parbrizul fisurat am observat cum acei cativa centrimetrii patrati imi dadeau batai de cap cand circulam cu masina, in special pe timp de noapte. In acest fel, intr-un final am decis sa il inlocuiesc facand o programare la un service specializat in schimbarea parbrizelor insa spre ghionionul mei, cu doar o zi inainte de a-l schimba, am fost oprit in trafic de autoritati, moment in care mi-am pierdut certificatul de inmatriculare, urmand sa il primesc inapoi in momentul rezolvarii problemei.

Am fost nevoit sa anulez acea programare deoarece nu doream sa mai circul cu masina in acea stare si astfel am inceput sa caut o solutie prin care sa il pot schimba singur acasa.

In timp ce cautam parbrize Fabia si cum pot inlocui personal rapid si eficient pabrizul, i-am gasit pe cei de la Parbrizeacasa.ro, moment in care dupa o scurta “plimbare” pe site, am si pus mana pe telefon si i-am apelat pentru o programare, renuntand la ideea mea deoarece pana la urma cea mai buna treaba este facuta de catre o echipa de specialisti.

Inca de la primul contact telefonic cu aceasta echipa, am ramas placut impresionat de profesionalismul de care au dat dovada si din acel moment am fost sigur ca fac cea mai buna alegere iar la final exact asa s-a intamplat.

La momentul la care a fost stabilita programarea, o echipa impreuna cu noul parbriz s-a prezentat exact la ora stabilita. In cel mai scurt timp s-au si apucat de treaba iar in cel mult 30 de minute, vechiul parbriz a si fost inlocuit cu cel nou.

La final totul s-a aliniat perfect, fara nici un fel de suspiciune care sa indice faptul ca s-a intervenit asupra lui. De asemenea, pentru a nu interveni pe parcurs nici un fel de problema, am primit si cateva sfaturi esentiale pe care le aveam de respectat astfe incat adezivul sa se poata usca corect si uniform.

Am fost si inca sunt extrem de multumit de treaba facuta de catre cei de la Parbrizeacasa.ro si cu siguranta daca voi mai intampina orice problema de acest fel, tot la acestia voi apela. Costuri mici, produse de cea mai buna calitate, rapiditate si profesionalism.

Indiferent ca sunteti in cautarea unor parbrize pentru marci precum BMW, Audi, VW, Renault, Dacia, Kia, Opel, Daewoo, Hyundai, Skoda ori Land Rover sau Jeep si multe altele, acestia dispun de orice tip de parbriz, plus lunete sau geamuri laterale iar daca nu sunt disponibile in stoc, in cel mai scurt timp va fi plasata o comanda speciala pentru autoturismul dumneavoastra.

De asemenea, cum nu doar autoturismele au nevoie din cand in cand de schimbarea geamurilor, acestia s-au specializat inclusiv pe inlocuirea geamurilor pentru diverse utilaje, autoutilitare sau camioane, astfel inca sa poata acoperii toate nevoile viitorilor clienti.

Toate acestea va sunt puse la dispozitie la doar un click distanta, astfel ca va incurajez sa le accesati site-ul, Parbrizeacasa.ro si cu siguranta daca si dumenavoastra cautati o echipa serioasa pentru inlocuirea oricarui tip de geam aflat pe autoturism, la ei veti gasii cele mai bune solutii la cel mai bun raport pret calitate. Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca stiti ce aveti de facut cu un simplu click.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here