Cand nu mai sunt sanse de reabilitare, solicita dizolvare lichidare firma!

0
143

Simtul realitatii ii este necesar omului in tot ceea ce face. Cand lucrurile nu mai merg in orice tip de relatie, nu poti sa tragi de ea la nesfarsit. Prioritatile oamenilor se schimba, la fel si gusturile si aspiratiile lor. Tocmai de aceea exista libertatea de a iesi din orice relatie sau angajament, in momentul in care parteneriatul respectiv nu mai satisface ambele parti.

Nu poti sa tragi de o firma la nesfarsit, sa ajungi sa faci datorii peste datorii, cand poti sa soliciti dizolvare lichidare firma specialistilor de la Adisaf.ro.

Dupa cum intr-o casnicie, o relatie toxica afecteaza si copiii si intr-o societate neintelegerile dintre asociati afecteaza angajatii societatii si partenerii acesteia si se rasfrang negativ asupra intregii activitati.
Activitatea unei firme trebuie oprita la timp, cand din functionarea acesteia apar disfunctii financiare reflectate in urmatoarele aspecte negative:

-salariile angajatilor nu se mai dau la timp sau sunt diminuate considerabil. Exista patroni care dau salariile la 3-4 luni motivand dificultati financiare, dar nu este nici legal, nici moral sa faci asta. Pune-te in situatia lor si vezi, daca ai putea sta fara bani atat timp, cand ai de achitat facturile, intretinerea si chiria, plus cosul zilnic. La aceste cheltuieli obisnuite se adauga urgentele pentru care este bine sa ai un ban de rezerva. Se poate imbolnavi cineva din familie, se strica aspiratorul, frigiderul sau televizorul, trebuie sa chemi un mester sa repare instalatia sanitara.

-plata tuturor taxelor intarzie, inclusiv achitarea contributiilor pentru salariati. Totul trebuie facut la timp, fiindca apar penalitatile care nu sunt neglijabile. Au fost cazuri in care salariatii care stiau ca au carte de munca si pot beneficia de somaj, dupa disponibilizare s-au trezit ca au fost mintiti si angajati la negru, prin urmare si-au pierdut si vechime si tot. Va imaginati ce scandal a urmat dupa descoperire si ce consecinte negative poate avea un proces pe aceasta tema castigat de fostii angajati. In plus, este vorba si de onestitatea si renumele celor care au o firma sau o societate. Daca esecul financiar poate fi reparat, inselaciunile nu pot fi trecute cu vederea.

Sa zicem ca antreprenorul care a recurs la aceste metode mai putin ortodoxe isi revine si doreste sa infiinteze alta firma si sa isi reia activitatea cu mai multa forta! Cine mai are incredere sa lucreze pentru el sau sa colaboreze cu el?

-chiria pentru sediul social se amana sau se achita cu intarziere.

-nu mai sunt fonduri pentru materia prima, care este luata pe datorie, datorie care se adauga la alte datorii, astfel ca se ajunge la sume care nu pot fi achitate intr-o viata de om.

Oricat ne-ar fi de greu in aceste conditii, singura solutie viabila o reprezinta dizolvare lichidare firma cat mai repede, la un tarif cat mai mic.

Specialistii firmei Adisaf.ro sunt capabili sa pregateasca actele necesare celor trei etape care trebuie parcurse ca firma in cauza sa fie lichidata.
Preturile sunt foarte mici si va scapa de cumularea unor datorii pe care, daca nu interveniti la timp, le puteti lasa urmasilor.
Va dati seama cat de greu le-ar veni copiilor si nepotilor ca in locul unor beneficii: imobile, sume de bani, masini si bijuterii, sa le lasati datorii!

Simtul masurii va fi cel care va va determina sa luati hotararea cea inteleapta: sa nu trageti de o firma incapabila sa isi achite datoriile la nesfarsit, ci sa o desfiintati.

In prezent, atat infiintarea, cat si desfiintarea unei firme sau societati decurge mai usor decat ai fi crezut, mai ales ca soliciti serviciile, achiti taxele si pui la dispozitie actele cerute si restul se rezolva de la sine.

Nu trebuie sa te duci personal, sa astepti sau sa fii umilit pe la usi, nu faci drumuri repetate, fiindca daca te-ai ocupa tu, precis ai uita ceva.
Tot ce te rog este sa evaluezi corect fiecare situatie in care te afli, fiindca nu iti este de niciun folos sa te minti! Daca iti este greu sa decizi, solicita consultanta specialistilor firmei de la Adisaf.ro din trei motive:

1. Iti vor prezenta cu onestitate riscurile. Nu te vor minti frumos, stiind ca acesta ar fi cel mai mare rau pe care ar putea sa ti-l faca.
2. Pot veni oricand cu o solutie salvatoare.
3. Indiferent de decizia ta, ei se vor ocupa de formalitatile de desfiintare sau de marire a capitalului, mutare sediu social, cesiune parti capital social.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here