Prima agentie de videochat din Romania si dragostea de frumos a oamenilor

0
108

Ne place ce este frumos, dar in materie de gusturi ne diferentiem foarte mult. Pentru unii eleganta adevarata inseamna simplitate, sa te pierzi in multime sau sa fii ca toata lumea. Dimpotriva, altii inteleg prin eleganta originalitate.

Multe doamne se tem de culori sau de imprimeuri florale sau geometrice. Toate hainele lor se reduc la culori cuminti: tonuri de gri, alb, bej si negru. Pentru nimic in lume nu gasesti o piesa de imbracat rosie, portocalie sau galbena in garderoba lor si isi fac un mare deserviciu procedand asa. Un strop de culoare ne infrumuseteaza. Multe femei palide la fata arata mult mai in forma cu o rochie rosie sau portocalie. Galbenul este mortal vara, fiind culoare solara, dar si toamna, cand cele mai multe frunze sunt galbene.

Diferentele de opinii apar si in ceea ce priveste prima agentie de videochat din Romania.

Dragostea pentru frumos nu poate fi niciodata anulata, fiindca imbraca diferite forme. Frumosul se poate combina adesea cu valorosul, cu adevarul si cu utilul, incat notiunea ni se pare un cumul de calitati.
Aproape ca nu mai stii care sunt granitele clare dintre aspectele pozitive ale lucrurilor, oamenilor.

Ne place sa vedem frumosul pe strada, la televizor, dar si acasa. Ne place sa avem frumosul la masa, adica sa avem parteneri frumosi si la suflet si in exterior. Iubim si cautam peisaje frumoase si pentru ele ne ducem pana la capatul lumii.

Pentru privelistea aceea de pe varful muntelui, oamenii parcurg cele mai grele trasee alpine, iar unii dintre ei chiar isi risca viata.
De pilda cei care urca pe Everest nu pot sta foarte mult la inaltimea aceea, dar o fac pentru cele cateva minute de privit peisajele din jur de pe „Acoperisul lumii”.

Pozitia echilibrata legata de frumusete este ca niciodata sa nu proclamam forma agreata/admirata de noi ca fiind frumusetea suprema, fiindca gusturile sunt 100% diferite.

Da, sunt frumosi ochii albastri, dar pentru unii sunt cei mai frumosi ochii iubiti si pot fi negri, verzi sau caprui.
Iubim culori diferite, oameni diferiti, animale diferite. Nu ii inteleg pe oamenii care isi pun in pericol pe cei dragi din cauza preferintelor lor pentru pericol. Consider ca este nepermis sa tii in casa: serpi veninosi sau constrictori, insecte foarte veninoase, lei, ursi sau tigrii.

Nici cand ai vecini aproape care pot fi afectati nu este permis sa faci asta. Nici tie nu ti-ar conveni sa gasesti o vipera cu corn in casa, scapata de vecinul in timp ce o hranea.

Cand ne place un anumit gen de muzica, nu trebuie sa ii condamnam pe cei din jur sa o asculte, fiindca pentru acestia poate fi a adevarata pedeapsa.
O fata frumoasa ar trebui sa stie ca nu va fi declarata foarte frumoasa de catre toti privitorii ei, fiindca gusturile sunt diferite si ea nu poate corespunde tuturor criteriilor. Un lucru este cert: frumusetea exterioara nu valoreaza nimic fara cea spirituala.

Traim intr-o epoca si intr-o societate care este formata in cultura pentru frumusete, iar frumusetea, dupa cum spuneam este infinit de variata. Din punctul meu de vedere, pictura abstracta nu reprezinta nimic, dar sunt oameni pentru care aceasta arta inseamna totul.

La fel stau lucrurile cu muzica simfonica sau cu opera. Ceea ce este interesant: toti, dar absolut toti oamenii gasesc ceva sa le placa in lume si in acest mod sa fie pe deplin multumiti.

Cultura pentru frumusete ne poate demonstra cu existenta clinicilor de infrumusetare, adica de restaurare a frumusetii. Nici nu va imaginati cate cercetari s-au facut, pana savantii au deprins abilitatea de a restaura frumusetea.

Cu grasimea de prisos se umple un cearcan, ridurile sunt indepartate, buzele sunt ridicate de la colturi si se umplu cu acid hialuronic.
Ne place frumusetea si ne-o dorim si in case si in afara lor si in suflete si in infatisare.

Prima agentie de videochat din Romania valorifica si ea frumosul.
Frumusetea o regasim pe portile sculptate din lemn, in costumele noastre populare si in ceramica, in tot ceea ce fac mainile neobosite ale oamenilor.

Astazi, mi-am umplut sufletul de frumusete in expozitia de picturi pe care am vizitat-o. Si tablourile erau foarte frumoase, dar si oamenii incredibil de frumosi. Pretuiti frumosul si mobilizati-va pentru conservarea si perpetuarea acestuia!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here