De ce este necesar sa apelezi la un serviciu de resoftare telefoane

0
191

Iti aduci aminte de telefoanele acelea mari pe care le foloseau acum peste 20 de ani oamenii de afaceri? Probabil in realitate nu le-ai vazut, dar cu siguranta le-ai zarit prin filme. Aveau tot felul de butoane pentru linii diferite si puteai transfera apelurile cand se lumina un anumit beculet. Totusi, acele telefoane nu erau prea “destepte”. Nu aveau memorie sau un “cerebel” virtual. Nu exista niciun ecran, ID al apelantului si posibilitatea de a stoca chiar si documente intregi transmise de clientii sau de partenerii de afaceri. Au trecut multi ani de atunci. Discul acela pe care il invarteai pentru a forma un numar il mai vedem poate la jucariile Fisher-Price. Acum telefoanele business sunt din ce in ce mai inteligente.

De fapt, nici nu trebuie sa fii om de afaceri pentru a avea un astfel de telefon. Dezvoltarea tehnologiei a facut posibila dezvoltarea extraordinara a acestei nise din comert, iar acum telefoanele smart sunt in buzunarul oricui. Acum aceste device-uri au trasaturi pe care le iubim: bluetooth, comenzi vocale, speaker, redirectionare de apel, punere in asteptare, mesaje vocale, apeluri video si sa nu mai vorbim despre faptul ca totul este facut cu o calitate HD.

Telefoanele au ajuns atat de destepte, subtiri si frumoase incat am inceput sa le recunoastem a fi niste mici computere portabile, Insa, ca si acestea, si telefoanele au nevoie de updatari ocazionale sau de un serviciu de resoftare telefoane cand exista probleme ale sistemului. Daca nu stii sa faci tu asta, poti apela la un service specializat precum Quick GSM. Telefonul tau poate, asemenea unui computer, sa functioneze mai lent, poate lua virsuri si cate si mai cate. Vei observa in asemena cazuri cum ecranul i se blocheaza sau se face alb, cum nu mai raspunde comenzilor, cum se stinge fara motiv si apoi se aprinde de unul singur etc. Acestea sunt semne ca ceva nu este in regula si ar fi cazul sa il duci la service. Cei de aici vor analiza si apoi razolva problema. La Quick GSM sunt specialisti in resoftare si nu numai.

Poti apela si la alte servicii de reparatii telefoane, din care amintim: schimbarea display-ului la orice model de telefon, service pentru telefoane indiferent de defect, schimbarea sticlei la unele modele, curatare cu lichide speciale antioaxidare. Tot aici iti poti aduce in siguranta si tableta sau laptop-ul. Vei avea calitate, rapiditate, profesionalism, transparenta, experinta, toate acestea fiind intarite de preturile accesibile si garantia lucrarii. Un sfat este acela de a-ti stoca si salva frecvent fisierele din telefon precum si contactele. In termeni de specialitate, se spune ca trebuie sa iti faci mereu un “file backup”. Acest lucru te va ajuta enorm daca trebuie sa resoftezi telefonul pentru ca in momentul acela totul va fi sters si reinstalat in el.

Desigur, fisierele tale vor disparea. Daca nu reusesti sa faci de unul singur acest lucru, vorbsete cu echipa de la Quick GSM si te va ajuta sa iti salvezi fisierele, fotografiile, filmele si tot ce mai ai tu important, daca acest se poate. De asemenea, toti virusii vor fi indepartati, insa mare atentie sa nu ii reinstalezi in telefon daca vei reintroduce fisierele inapoi. Acestea pot sa fie virusate si vei face resoftarea in zadar. Cel mai bine este sa ai instalat pe device un antivirus puternic care sa te scuteasca de eventuale neplaceri. Orice nelamurie legata de device, chair da ca este de resoftare, aplicatii, antivirus si asa mai departe, o poti discuta cu unul din reprezentantii Quick GSM. Ti se va raspunde prompt si pe intelesul tau la orice intrebare.

Niciun aparat, fie el telefon sau tableta, nu va parasi service-ul pana nu va fi testat pentru a se confirma resoftarea sau reparatia. In general, procesul de resoftare dureaza undeva la o ora sau doua, in functie de cat de grava este problema sau de cate comenzi sunt inaintea ta. Dar, in general, totul merge repede pentru ca echipa este una formata din tehnicieni, bine antrenati si specializat in acest domeniu, cu o experienta de necontestat in lumea tehnologiei acestui secol. Atunci cand ai o problema urgenta cu telefonul, laptop-ul sau tableta, nu mai sta pe ganduri, intra pe site si contacteaza-i pe cei de la Quick GSM. Vei avea rezultate optime, in scurt timp si la preturi foarte acceptabile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here