Unde gasesti cel mai bun pret rinoplastie in Bucuresti

0
219

Un chip proportionat, placut, frumos este ceea ce isi doreste oricine, indiferent daca este femeie sau barbat. Estetica chipului este ceva ce ne intereseaza pe toti, in special in zilele noastre cand se pune tot mai mult accent pe modul in care aratam. Societatea tanjeste dupa figuri perfecte si, de a ceea, standardele sunt din ce in ce mai inalte. In special daca vorbim de vedete, ne asteptam sa le vedem mereu intr-o aura de perfectiune si tindem sa ne ghidam dupa imaginile ireale pe care influencerii, trendsetterii si starurile ni le arata. Totul se intipareste in subconstientul nostru si ne dorim, pe cat posibil, sa aratam si noi bine. Pana la urma este o dorinta absolut normala, umana si fiecare se straduiste asa cum poate pentru a atinge o perfectiune a chipului. De aceea au aparut operatiile estetice. Chirurgia estetica este deja o industrie de talie mondiala care castiga, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult teren. Poate, in prima instanta tindem sa judecam persoanele care apeleaza la bisturiu pentru a arata bine, insa trebuie sa stim ca nu tote operatiile estetice au rolul de a satisface un moft de imagine.

Cele mai multe interventii se fac pentru persoane care au un defect vizibil ce le afecteaza viata sociala, dar si increderea in sine. Mai sunt cazuri cand, in urma unor accidente este nevoie de reconstructie, sau cand exista defecte din nastere ce trebuie corectate. Fiecare caz in parte are, pana la urma, o pvoeste in spate si nu trebuie sa judecam niciodata o persoana care apeleaza la operatii de gen. Una din cele mai comune interventii este rinoplastia, care nu are numai un rol estetic, ci si unul functional. Cu totii stim ce este deviatia de sept si cat de grav ne poate afecta sanatatea. Peste 80% din populatia lumii sufera de aceasta afectiune a septului nazal. Osul si cartilajul care impart cavitatea nazala pe jumatate pot fi deplasate spre stanga sau spre dreapta si din aceasta cauza respiratia este ingreunata. Sunt anumite persoane care se nasc cu deviatie de sept sau care o dobandesc din cauza unor accidentari. Pe lanaga respiratia ingreunata, persoanele care sufera de deviatie mai au si alte simptome.

De exemplu, pot sa apara frecvent infectii repetate ce includ dureri faciale, de cap, sangerari nazale, secretii frecvente si deranjantul sforait sau respiratia zgomotoasa. Pe langa tratament, in cazurile care sunt deja destul de grave se poate apela la o operatie care sa refaca pozitia septului. Aceasta se face si prin rinoplastie. Cel mai bun pret rinoplastie in Bucuresti il gasesti la cabinetul medicului Calu, care iti poate face o asemenea interventie in cele mai bune conditii. La acest cabinet ti se poate oferi rinoplastia, dar si rinoseptoplastia, ambele fiind interventii chirurgicale speciale pentru problemele nazale si de respiratie. Este o mica diferenta, insa intre cele doua.

Rinoplastia este procedura prin care se va corecta forma nasului. Este pentru persoanele care au un nas mai mare, ori stramb ori orice alta problema legata de aspect, ce practic nu ofera o buna armonie a fetei. Rinoseptoplastia este interventia prin care se rezolva deviatiile de sept sau problemele de respiratie. Se poate face o septoplastie prin care se rezolva doar interiorul si doar problema legata de respiratie si de deviatia de sept. In schimb, rinoseptoplastia este acea procedura compelxa prin care se rezolva si partea estetica a nasului. Indiferent de metoda aleasa, va fine nevoie de anestezie totala si o perioada de recuperare, fiind vorba despre interventii invazive. Se poate efectua una din procedurile de mai sus persoanelor incepand de la varsta de 15 ani, atunci cand osul nazal ajunge la maturitate.

Apeland la un medic bun, precum dr. Calu, vei avea toate sansele de a rezolva problemele legate de deviatia de sept, respiratia ingreunata sau aspectul nasului. Preturile, cum spuneam, sunt cele mai accesibile din Bucuresti, iar clinica este una moderna, cu dotari de ultima generatie. In urma unei asemenea interventii vei vedea o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii. Vei avea un somn linistit, o respiratie normala, usoara si un aspect mai frumos. Astfel, inclusiv viata ta sociala se va imbunatati. Fa-ti cat mai repede o programare daca ai o asemenea problema si dr. Calu va fi la dispozitia ta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here