Cabina cu grup sanitar wc si dus pentru mentinerea igienei pe santier

0
617

Un santier mare impune prezenta multor muncitori cu sarcinile bine impartite, sa se respecte termenul de dare in folosinta al cladirii. Se lucreaza la cote maxime si dupa cum stiti se construieste in anotimpurile calduroase ca muncitorii sa nu racesca si betonul sa nu crape din cauza gerului. Pe santier, toate masinile si utilajele scot zgomote infernale. Praful este la el acasa, fiindca ba se rastoarna un sac de ciment in betoniera, ba se taie gresia. La toate acestea se adauga stropii de transpiratie de pe chipurile celor care muncesc din greu.

La sfarsitul programului, fiecare contructor are pe fata si pe piele pete mari cenusii, pe care trebuie sa le dea jos, sa nu se imbolnaveasca. In afara faptului ca va mirosi urat, pielea sa nu va mai putea sa respire. E vara si toata lumea consuma multe lichide, sa faca fata caniculei. Trebuie sa lupte contra dezhidratarii, iar cand se beau lichide in exces, va dati seama ca creste nevoia de toaleta.

Muncitorii de pe santiere au nevoie de cabine speciale cu vase de toaleta, dar si cu dusuri Vremea toaletelor improvizate a trecut si acestea nu sunt recomandabile din urmatoarele cauze: -s-ar pierde timp sa se sape o groapa in curtea santierului si sa se asambleze cabina de toaleta. La terminarea constructiei, groapa ar trebui astupata si constructia daramata. -oamenii tin foarte mult la igiena personala si un wc in curte, fara apa curenta nu i-ar ajuta deloc. Spalatul pe maini dupa mersul la baie este obligatoriu fiind un element incontestabil al civilizatiei.

Aceasta cabina permite zidarilor sa se spele temeinic pe maini si inainte de masa, sa nu manance cu mainile pline de praf. Ei nu se mai multumesc sa isi toarne pe rand apa din bidonul de plastic, ci vor sa se clabuceasca temeinc si sa isi simte degetele perfect curate. O cabina cu grup sanitar wc si dus asigura igiena muncitorilor si previne imbolnavirile.

Dupa utilizarea toaletei, in afara folosirii hartiei igienice, multi oameni se spala cu apa si sapun, nu numai pe maini, mai ales daca le este asigurata intimitatea si fac foarte bine. Si mainile trebuie spalate atent si apa trasa pentru curatarea vasului de toaleta. Intr-un wc improvizat, omul inhaleaza tot timpul mirosul dubios, care vine din groapa, in timp ce prin intermediul canalizarii, produsele nedorite sunt eliminate si duse departe. -in wc-ul din curte nu se poate face si dus, iar o baie se impune la terminarea lucrului, indiferent de ceea ce face muncitorul dupa program.

Nu poti calatori in mijloacele de transport in comun cu mizeria aceea pe tine si nu poti sta cu praf si transpiratie, chiar daca dormi pe santier intr-un container special amenajat. Pielea nu ar putea sa respire deloc si imbolnavirile ar fi iminente. O astfel de cabina este o investitie strict necesara si in plus este mobila si va mai folosi si in alta parte. Aceste contructii prefabricate nu sunt grele, sunt rezistente si destul de elegante si mai ales sunt usor de montat. Utilizabile de la aducerea lor si montare sunt mult mai eficiente decat anexele care se fac in 2-3 zile, oricat ar fi oamenii de harnici si de priceputi. Un wc improvizat necesita: saparea groapei respective, asamblarea constructiei, montarea cabinei din lemne pe groapa, cheltuiala cu materialele de constructie si cu manopera cabinei din lemn.

Managerul de santier ar trebui sa comande suficiente cabine de dus cu wc, ca muncitorii sa nu stea la coada. Dusul este util si cand ei se simt epuizati de caldura si simt nevoia sa se racoreasca putin, sa poate relua activitatea. La inaltime, caldura este si mai mare si efortul este supraomenesc, cand se munceste intens la etajele superioare. Cabine-containere.ro este furnizorul de nadejde in cazul in care este nevoie de contructii prefabricate care pot intra in folosinta dupa livrarea la adresa indicata.

Aceste cladiri mobile nu necesita autorizatie de constructie sau avize de la Mediu sau Pompieri. In caz de calamitate, cu ajutorul lor se gasesc urgent adaposturi pentru sinistrati si pot fi amenajate cu gust si incalzite. Containerele reprezinta case aflate la indemana tuturor, mai ieftine si mai rezistente decat cele obisnuite, iar cu putina imaginatie si pricepere pot deveni locuinte de vis. Cabinele cu dus si wc sunt utile si cand grupurile sanitare sunt in revizie sau in reparatii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here