O saltea care te invita la dormit!

0
201

Sunt foarte multe produse pe piata care sa ne ajute sa dormim mai bine, insa salteaua este primul lucru la care trebuie sa ne uitam. Desi nu pare un detaliu atat de important, salteaua este cea care ne invita la somn in fiecare noapte. Inainte credeam ca un somn odihnitor este influentat de perna pe care dormim, insa consultandu-ma cu mai multe persoane, salteaua este la fel de importanta.

O saltea de calitate nu numai ca va promova o pozitie confortabila pe toata durata noptii, insa nu va permite corpului sa transpire sau ca acarienii sa va deranjeze. Saltele-online.ro ofera o gama vasta de saltele de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta. Magazinul este unic in Romania si are de oferit cele mai bune produse in domeniu.

Recent mi-am cumparat de pe site-ul lor modelul de saltea Pocket Latex Resta, o saltea incredibila, deoarece ofera mult mai mult decat confort.

Arcurile de latex sunt concepute sa actioneze independent in asa fel incat sa sustina intr-un mod foarte eficient si diferit partile corpului (tinandu-se cont de anatomia acestuia) pentru a pastra si sustine coloana intr-un mod natural si obtinerea unei relaxari excelente.

Datorita densitatii diferite a arcurilor de latex salteaua nu este foarte moale avand o duritate medie+. Suporta si persoane cu masa corporala mare (maxim 130 kg/persoana).

Tehnologia arcurilor de latex asigura o si mai buna ventilare a materialului, permitand absorbtia si eliminarea rapida a excesului de umiditate.

Faptul ca marginea antilasare este din acelasi material, dar de o duritate mare, creeaza „efectul de trambulina”. La asezarea picioarelor pe podea corpul preseaza puternic marginea antilasare si aceasta reactioneaza impingandu-l in sus. De aceea, a te ridica din pat va fi mai usor (in special daca ai probleme cu spatele sau de alta natura).

Per total sunt foarte multumit de acest  produs si recomand magazinul saltele-online.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here