Confortul ni-l facem singuri

0
146

De ceva timp nu mai eram multumit de scaunul de la birou. Chiar daca in trecut ii mentionasem sefului ca scaunul meu nu mai este bun de folosit, acesta s-a facut ca ploua si m-a lasat asa. A trecut timpul, iar durerile de spate au devenit tot mai frecvente din cauza posturii gresite pe scaun. Asta pana cand am zis ca nu mai suport si imi voi cumpara singur un scaun de birou  confortabil dupa gusturile mele.

Imi doream un scaun de birou eficient, dar nu dispuneam de foarte multi bani pentru a face o investitie de genul.

Dar, dupa cateva click-uri pe internet, am descoperit site-ul celor de la scaune-online.ro. Am fost foarte multumit de ceea ce am gasit. Site-ul pune la dispozitie scaune birou de calitate, pentru toate necesitatile.

Am ales un scaun de birou Golf, de culoare albastra, foarte convenabil din punct de vedere financiar, iar calitativ avea sa fie mai mult decat ma asteptam.

Materialul scaunului este stofa, iar baza si manerul din polipropilena. Acest scaun este ajustabil, fiind dotat cu un maner sub sezutul scaunului, prin care se stabileste inaltimea dorita.

Mecanismul este actionat printr-un piston cu gaz.

Dimensiunile acestui scaun sunt ideale pentru oricine, deoarece are o intaltime de 102-116 cm, pe o latime de 46.5 cm, adica mai mult decat suficient.

Un scaun de birou este cheia succesului pentru toti cei care doresc ca durerile de spate sa nu le afecteze activitatea la locul muncii.

Nu este de mirare ca toate marile companii pun la dispozitie astfel de scaune angajatiilor.

Adoptarea unei pozitii corecte la birou este la fel de importanta precum munca in sine.

Recomand produsele celor dela scaune-online.ro persoanelor ce doresc comoditate la locul de munca, dar si pentru cine doreste o experienta mai placuta acasa, in fata PC-ului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here