Uita de griji cu ajutorul serviciilor Dezmembrari LILIECI!

0
157

Autoturismele reprezinta acele bunuri fara de care viata ne-ar fi considerabil mult mai grea iar o data ce ne-am asumat responsabilitatea de a circula pe drumurile publice cu un autovehicul, este esential sa il intretinem corespunzator astfel incat sa nu reprezinte nici un pericol pentru siguranta traficului rutier.

Cand vorbim despre piese auto second hand, nu inseamna neaparat ca acestea vin de pe masini ce au fost muncite sau cu un rulaj foarte mare de kilometri. Exista diverse situatii prin care o masina a ajuns la dezmembrat, precum cea in care este vorba de o dauna totala, situatie in care este foarte posibil ca multe piese inca sa fie in stare foarte buna, fara a fi afectate in nici un fel.

Probabil cele mai cumparate componente de autoturisme, sunt cele ale caroseriei si chiar este recomandat sa alegi o capota, o usa, un haion, aripi si asa mai departe, din dezmembrari, deoarece acestea dispun de vopsea originala despre care se cunoaste faptul ca este mult mai buna calitativ decat orice vopsire sau revopsire efectuata ulterior in service-uri.

In plus, costurile cu o usa din dezmembrari de exemplu, pot sa fie substantial mai mici comparativ cu achizitionarea din magazin a unei usi noi, dupa care evident, este necesara si vopsirea elementului care automat ca va insemna alte costuri suplimentare.

In momentul in care cumperi piese auto originale stii ca poti avea incredere in calitatea acestora, incomparabil mult mai buna decat piesele after market.

Fiind posesorul unui autoturism care se apropia de varsta majoratului, bineinteles ca aveam nemultumiri in ceea ce priveste starea catorva componente de caroserie, componete ce prezentau diverse defecte precum rugina, zgarieturi, lovituri si asa mai departe.

Nedorind sa o schimb deoarece masina avea o valoare sentimentala si imi faceam treaba mai mult decat suficient cu ea, am luat hotararea de a ma ocupa de tinichigerie si vopsitorie, hotararea de a face o mica reconditionare atat pe parte estetica cat si tehnica, insa m-am lasat pagubas cand am observat preturile.

In acel moment mi-a venit inspirata idee sa caut pe internet parcuri de dezmembrari, deoarece poate, poate, totusi voi gasi un vanzator serios care sa imi ofere componentele necesare in stare buna si cel mai important, la un pret corect.

Nu a durat mai mult de cateva minute si i-am gasit pe cei de la DezmembrariLILIECI.ro, afland ca acestia isi au sediul la cativa km de mine. Am cautat pe site si am observat ca pot sa gasesc o parte din masinile pe care acestia le dezmembreaza iar spre norocul meu am reusit sa gasesc un model identic cu masina mea, exact aceeasi culoare si in plus, model facelift, asa ca de ce nu, m-am hotarat sa fac si o mica schimbare de look.

Am luat legatura cu acestia, le-am spus despre ce este vorba si am insistat sa pastreze piesele pana a doua zi cand puteam ajunge sa le cumpar, deoarece imi doream neaparat sa intru in posesia lor.

Zis si facut, a doua zi am fost prezent la Dezmembrari LILIECI, m-am uitat mai atent la toate piesele pe care urma sa le cumpar si am ramas placut surprins sa pot observa starea impecabila in care se aflau. Le-am achizitionat pe loc si chiar am reusit sa obtin si o mica reducere, pentru volumul mare de piese cumparate.

Sunt extrem de multumit de serviciile acestora si cu siguranta in viitor daca voi mai intampina probleme care sa necesite piese ce se pot achizitiona din dezmembrari, voi apela tot la serviciile lor.

Calitate premium, preturi accesibile si seriozitate maxima din partea personalului sunt principalele criterii pentru care consider ca serviciile lor sunt de cea mai buna calitate si de aceea o sa ii recomand ori de cate ori voi avea ocazia.

In ceea ce ma priveste pe mine si masina pentru care am avut nevoie de achizitionarea pieselor, dupa cum am spus, sunt extrem de multumit deoarece consider ca am facut cea mai buna alegere achizitionand de la acest parc de dezmembrari auto, in special vazand rezultatul final si modul in care toate componentele inlocuite s-au asezat perfect, s-au aliniat perfect mai bine zis si nu exista nici cel mai mic indiciu care sa tradeze faptul ca s-a intervenit cu aceste modificari asupra masinii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here