Povestea prosopului salvator

0
171

Prosopul este prin definitie un obiect de folosinta individuala, dar la nevoie il poti oferi cuiva pe post de colac de salvare. Ne-am obisnuit sa vedem acest obiect in baie si in bucatarie. In ultima vreme sunt tot mai multi oameni care il expun public demonstrand ca pe cat de natural este sa fim mereu curati, la fel de natural este sa avem un prosop la noi, cand calatorim. Ma aflam la birou, in pauza mare de cafea, in compania celor peste 70 de colegi. Pe masa, managerul a intind documente importante de analiza a activitatii, fiind bine intentionat.

Dorea sa facem o sedinta fulger de lucru, sa nu ne mai tina dupa program. Era veselie, aglomeratie, multa verva in jur, cand Lacramioara a atins o ceasca plina cu cafea pe care a varsat-o langa documentele acelea care erau oficiale si se puteau reface numai daca se facea dare de seama. Toata lume a inlemnit, in timp ce Adela a avut prezenta de spirit sa arunce niste servetele de hartie pe lichidul care se scurgea cu viteza. Actele erau prea imprastiate sa fie stranse cu iuteala. Ah, dar servetele din hartie au cedat usor, cum ar fi cedat si documentele, daca ajungea cafeaua la ele. A venit randul Maricicai sa isi arate viteze de reactie.

A luat prosopul de langa aragazul pe care se facea cafeaua (nu avem inca expresor) si l-a pus peste cafea, iar lichidul amenintator a fost absorbit rapid. Am scapat toti cu fata curata datorita exemplarului de calitate din set de prosoape de baie comandat sa ne fie de folos la diversele activitati pe care le prestam in firma. Erau momente cand primeam vizitatori si atunci eram foarte atenti la protocol. -Bun prosop, a spus managerul!

A actionat ca o bariera in calea dezastrului si a lichidului care ne-ar fi dat uriase batai de cap! Sedinta de lucru a sfarsit prin elogii aduse magazinului online de metraje Sabaev.ro. Asa era managerul nostru, un om deosebit care nu invinovatea pe nimeni niciodata si multumea divinitatii pentru salvarea pe care o trimitea in imprejurari dificile. Lacramioara se inrosise de ciuda si avea ochii plini de lacrimi, cand el a luat-o de brat si i-a spus simplu: – Tu iarta-ma pe mine ca am intins hartiile pe masa si ca nu v-am lasat pauza de cafea, sa va bucurati de ea!

Oricine altcineva putea sa verse cafeaua, si eu puteam sa fac asta. Un prosop este util pretutindeni: intr-o masina, intr-o institutie, in calatorie, in baie si in bucatarie. Oamenii transpira, se pateaza, se uda si au nevoie de el ca de painea calda. Am varsat ceaiul pe masa? Cu un prosop se poate absorbi tot lichidul care poate ajunge la pardoseala si murdareste si fata de masa. Tot prosopul salveaza si covorul scump, cand pe masa din sufragerie curge vin rosu din paharul atins neglijent de un musafir.

Cu prosopul salvator se sterge muncitorul care lucreaza in soare si caruia transpiratia i se scurge din par si de pe frunte, amenintand sa intre in ochi. Dar nu orice prosop este salvator, ci numai cel care inghite surplusul de lichide, reusind sa il retina fara probleme in textura. Am vazut si prosoape din care apa curge ca de la robinet, nefiind de niciun folos. Comandati seturi de prosoape pentru casele si institutiile pentru care lucrati! In hotelurile cu pretentii, da la care clientii au mari asteptari recunosc prosoapele salvatoare de la Sabaev.ro la baie si la piscina. Ele nu au rival fiind perfecte.

De la marime, la aspect, la tasatura si rezistanta, totul le recomanda. Aceste prosoape sunt prietenoase si cu persoanele hipersensibile, care trec prin perioade dificile ale vietii: copii, batrani si femei insarcinate. Prosopul salvator este alaturi de tine si face front comun cu tine, de aceea trebuie sa ai la dispozitie cat mai multe seturi si pentru cei dragi tie.

Egoismul nu isi are locul intre cei care se iubesc, tocmai de aceea iti recomand sa faci cadou seturi de prosoape de baie de cea mai buna calitate si cel care primeste darul, isi va aduce aminte cu placere de tine sic and vei fi departe de el. Sabaev.ro are grija de confortul clientilor si cand isi fac baie si cand dorm, in toate imprejurarile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here