Scolile in care sunt soareci ne ameninta copiii

0
163

Soarecii din realitatea cotidiana nu seamana cu personajele nevinovate puse pe sotii din carti si din desenele animate. Cand ii vezi in poze sau pe camp, sunt draguti. Au ochii ca doua margele vii si mustata haioasa. Iuti ca fulgerul si imprevizibili, incanta copiii, dar cand impart spatiul cu acestia, le pot provoaca multa suferinta. De ce ar poposi soriceii in scoli? Fiindca sunt oportunisti si sunt atrasi de alimentele din cosurile de gunoi. De la aparitia programului “Cornul si laptele”, cosurile sunt pline cu resturi de cornuri si cu iaurt pe jumatate consumate. Mai sunt si hartiile, plansele, materialele didactice care se pot rontaii, sa le tina dintii ascutiti. Eram in cancelarie, cand de sub canapele au iesit doi soricei. Se alergau prin incapere, fara sa le pese de prezenta noastra. Profesorul de serviciu a incarcat sa ii prinda si fiindca nu a reusit, a chemat paznicul, dar nici acesta nu era specializat sa prinda soareci. Cuplul poznas era oare singur in toata scoala cu doua corpuri de cladiri, fiecare cu cate doua etaje? Cu siguranta nu si trebuia intervenit.

Nu se putea sub nicio forma sa se puna in scoala curse pentru soareci sau grausor otravit, ci se impunea prezenta si interventie profesionista. Asa am aflat de firma 3 d-deratizarecompleta.ro, care in afara de servicii de deratizare in Bucuresti. este capabila in orice moment sa faca si dezinsectie si dezinfectie lasand o cladire perfect curata. Echipa trece o data prin imobil si ai garantia ca dispar intr-o clipa: bacteriile, virusii, acarienii, puricii, tantarii, plosnitele, furnicile si gandacii, mustele, viespile, soarecii si sobolanii. In acel mediu curat, marcat de substantele care nu fac rau copiilor, nu se vor mai intalni aceste fiinte oportuniste si daunatoare. Consider ca in fiecare scoala din Bucuresti ar trebui adusa acesta echipa de aur cu cateva zile ianintea inceperii scolii ca toata lumea sa fie linistita. De ce sunt copiii nostri in pericol, cand impart spatiul cu soarecii? Fiindca micutii pun mainile pe bancile pe care noaptea au trecut plini de microbi soriceii.

Este suficienta o zgarietura pe pielea copilului si microbii pot intra in piele mai intai si in sange dupa aceea. Sa zicem ca acest lucru nu se intampla, dar copilul nu se mai spala pe maini inainte de a manca, fiindca el crede ca banca este curate, caietele curate, pixul curat, fiindca ii apartine si asa mai departe. Se poate la fel de bine ca micutul sa isi puna in banca, in locul prin care au trecut soriceii, alimentele incepute in pauza si sa le termine dupa ora, cand sunt suficient de pline de microbi, incat sa ii provoacea grave imbolnaviri. La vederea celui mai mic exemplar de rozatoare intr-una din incaperile unei scoli bucurestene, managerul are indatorirea morala sa solicite interventia echipei de la 3 d-deratizarecompleta.ro si sa elimine riscul la care sunt expusi elevii, cadrele didactice si personalul auxiliar.

Tehnicienii de deratizare pot interveni de urgenta, la sfarsitul orelor de curs, iar a doua zi, cladirea este functionala, fiindca substantele folosite nu dauneaza nici persoanelor hipersensibile, care dezvolta alergii la orice. Iata ce recomanda firma de mai sus: -referintele. Are in portofoliu mii de clienti multumiti, printre care restaurant care au fost inchise din cauza acestor incidente si care si-au reluat activitatea dupa deratizare, cand au putut prezenta organelor de control certificatele de deratizare. Firma conduce in topul furnizorilor acestor servicii si datorita gradului sporit de multumire al beneficiarilor. -promptitudinea.

Sunt oameni de cuvant care respecta programarile si intervin de urgenta, cand sunt solicitati. Au fost cazuri in care oamenii au vazut serpi iesind dintr-un anumit loc si ei au fost chemati sa le strice acestora cuiburile facute langa casa. -tarifele mici pentru cele mai bune servicii. Firma prezentata mai sus nu profita de faptul ca omul are neaparata nevoie de interventie profesionista pentru curatarea casei, ci stabileste cu multa empatie preturile. -dotarile la standarde internationale. Atat substantele, cat si echipamentele de lucru sunt moderne si eficiente. -pastrarea confidentialitatii asupra solicitarilor si securizarea datelor personale. Nu lasati soarecii sa ocupe scolile copiilor, fiindca invatatura este un lucru de pret si trebuie sa fie primita intr-un cadru perfect curat! Dragi educatori, solicitati de rugenta interventie profesionsita sa aveti elevi sanatosi carora sa le luminati mintile si viitorul!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here