“Imparate, nu te bate, mai!”

0
163

Versurile multor cantece mi s-au intiparit in minte. Unele sunt de o tristete sfasietoare, dar cand eram copil nu le pricepeam semnificatia pe deplin. Imi placea doar cum suna:”Hai, hai, hai, haidi, haidi, hai/Pe sub flori ma leganai”. Versurile vorbeau despre marea plecare. Erau si versuri care contineau un strop de umor sau de ironie. M-a sedus naturaletea indemnului: “Imparate, nu te bate, mai!”

Comportamentul conducatorului de tara, al conducatorului de unitate, firma sau institutie se rasfrange benefic sau dureros asupra celor carora le conduce destinele. Cateodata “imparatul” nu se gandeste decat la bunastarea personala si in timp ce el sta in spatele frontului, isi obliga supusii sa lupte. Un manager adevarat se schimba el si abia dupa aceea pretinde schimbarea celor pe care ii are in subordine si cere oferta obtinere certificare iso 9001 rapida.

Cu ajutorul acestui certificat va obtine victorie in cele mai importante batalii, in primul rand in lupta cu propriile limite si cu mediocritatea. Vine vremea cand oamenii se complac in mediocritate. S-au obisnuit sa nu le pese de becul uitat aprins si li se pare corect asa. Un gest reparator ar schimba ceva. Trebuie sa vine neaparat cineva atent si sa corecteze elegant eroarea, fie ca a fost comisa din uitare, fie din nepasare. Persoana constienta care va apasa pe intrerupator si va spune: “A gresi este omeneste, dar trebuie sa corecteze cineva erorile, fiindca risipa ne priveste pe noi, pe toti”, va schimba raul in bine.

Certificatul ISO functioneaza ca un liant intern si extern al calitatii intr-o firma. Greu poate o unitate sa obtina succesul, daca intre salariatii sai si intre salariati si manager nu exista respect reciproc si unitate. Certificarile ISO garanteaza cultura calitatii, manifestata prin: -intensificarea masurilor menite sa securizeze protectia datelor personale. Tinem la datele noastre pe care le furnizam angajatorului sau partenerilor de afaceri.

Nu ne simtim confortabil stiind ca persoane straine, potentiali infractori, ne stiu numerele de telefoane sau adresa. Intre parteneri sunt dezvaluite secrete care se impun a fi pastrate cu sfintenie. -grija fata de viata. Viata are prioritate, de aceea la locul de munca fiecare persoana are dreptul sa se simta in siguranta, fiindca numai asa poate functiona la parametri normali. -protectia mediului. Natura ne apartine tuturor si elementele sale le lasam mostenire generatiilor viitoare, de aceea se impune sa actionam cu mare grija, iar prin actiunile noastre sa nu poluam aerul sau sa contaminam apa si pamantul. -punerea calitatii pe primul loc, fiindca ea este garantul multumirii.

Clientii trebuie sa aiba siguranta unor produse de cea mai buna calitate si a unor servicii care sa ii satisfaca pe deplin. -sa se introduca produse si servicii noi, dar sa se eficientizeze costurile aferente acestora. Revin la versurile initiale si dezvolt ideea. Exista si batalii benefice, care nu pot fi evitate, iar imparatului i se atrage atentia sa nu accepte participarea la cele care aduc pierderi incomensurabile.

Lupta este o stare de spirit a celui care doreste sa fie trecut in categoria luptatorilor de elita. Calea dreapta de a obtine victoria o reprezinta certificarile ISO, care se obtin in 3 etape si care pana la data de 14 iunie, 2019 costa cu 50% mai putin. Un manager active si onest aplica acum pentru o certificare ISO completand formularul online pus la dispozitia sa sau telefonic. Dupa discutiile cu furnizorii urmeaza faza de punere la punct a documentatiei si a tranformarilor care se impun. Certificarile se obtin atat de repede, incat vei avea timp sa participi la licitatiile publice pentru obtinerea unor lucrari importante. Aceste documente importante nu sunt o inventie romaneasca.

Cum intre firme din tari diferite nu mai exista granite reale, era nevoie de o garantie a calitatii si onestitatii si asa au aparut certificarile ISO, cerute acum pe plan international. Firmele cu pretentii din Elvetia, Germania, Anglia, Spania, Italia le afiseaza la vedere, stiind ca si consumatorii obisnuiti aleg produsele si serviciile celor care detin astfel de certificate ale calitatii. Managerule, vrei sa fii in rand cu lumea? Aplica acum pentru o certificare ISO si nu vei regreta! Mai tarziu ea se va regasi in succesul tau financiar si in numarul mare de proiecte si de parteneriate. Nu uita ca le datorezi asta si oamenilor pe care ii conduci, fiindca nu te lupti numai pentru tine! Un imparat adevarat nu sta in spatele frontului!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here