Ce se întâmplă când nu folosim o loțiune de mână?

0
162

Mâinile sunt o zonă cu trafic ridicat și din acest motiv este adesea locul care ne arată adevărata noastră vârstă. Ce este mai rău este că, fără îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, mâinile noastre pot arăta de fapt mai batrane decât noi. Semnele pe care mâinile tale le pot suferi includ pielea uscată. Acest lucru poate apărea împreună cu fisuri, peeling și muchii aspre, în special în jurul zonelor de cuticule. De asemenea, mâinile noastre pot suferi de uscaciune, care se poate agrava pe vreme uscată și foarte rece. Și cel mai evident semn al îmbătrânirii sunt ridurile care se formează cel mai adesea pe articulațiile noastre și lângă baza degetelor . Nu durează mult până când mâinile noastre arată semne că nu primesc suficientă hidratare. Vă sfătuim să folosiți cel puțin două ori pe zi crema hidratanta pentru ca arăta mâinile noastre sa arate sanatoase.

Cum alegem o crema de mâini

Atunci când cumpărăm o loțiunie hidratanta pentru mâini , visăm de o cremă moale, pe care o putem intinde peste toate partile dure ale mâinilor noastre. Ceea ce veți dori să evitați, totuși, sunt agenți de îngroșare sintetici și emulsificatori. Chiar dacă aceste ingrediente sintetice s-ar putea simți bine pe piele, ele nu oferă beneficii nutriționale pentru piele și, de fapt, diminuează potența ingredientelor active din produs. Veți dori, de asemenea, să vă îndepărtați de aromele artificiale, deoarece companiile cosmetice nu sunt obligate să enumere amestecul de substanțe chimice toxice care ar putea fi în amestecul lor de „parfum” .

Un lucru deosebit de remarcat cu privire la cremele de maini și cele mai multe dintre produsele asemanatoare, în general, este că acestea nu conțin ingrediente sintetice dure și substanțe chimice toxice care pot dăuna atât pielii, cât și mediului. Mirosul ceresc din cremele noastre provine din ingredientele în sine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here