Aspecte pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a închiria o masina

0
154

A venit timpul să închiriați o mașină BMW X5– un ajutor temporar pentru a fi folosit în vacanță sau când mașina este în service. Oricare ar fi situația, este important să cunoașteți avantajele închirierii unei mașini, ceea ce vă poate ajuta să evitați cele mai frecvente aspecte ascunse .

Hotarati cine va conduce masina

Sunteți singurul șofer sau aveti un ajutor in timpul călătoriei dvs.? Dacă împărțiți obligațiile de conducere, poate fi necesar să includeți nume suplimentare pe contractul de închiriere, ceea ce ar putea crește costul. Vârsta este, de asemenea, un factor, deoarece taxele pentru  șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani sunt mai mari datorita lipsei experientei. Cel mai bine este să încercați să mențineți numărul de șoferi la un nivel minim pentru a evita taxele și stresul suplimentar.

 Examinați polița de asigurare a mașinii

În timp ce asigurarea de rambursare de închiriere acoperă costul real al unei mașini de închiriat BMW X5 , acesta nu protejează vehiculul închiriat în caz de accident. Înainte de a accepta opțiunea de asigurare oferită de agentul de închiriere, verificați cu firma dvs. de asigurare pentru a vedea dacă polița dvs. de asigurare personală include o coliziune și o acoperire cuprinzătoare. Dacă aveți deja această acoperire pe vehiculul dvs. obișnuit, există o șansă bună ca acesta să se transfere la o mașină de închiriat.

Predati masina cu rezervorul plin

Firmele de închiriere adesea necesită ca autoturismul să fie returnat cu un rezervor complet de combustibil sau vă vor percepe o taxă substanțială pentru a umple rezervorul. Faceti plinul singur la o benzinarie care are pretul bun la combustibil.

Folositi propriile accesorii Ca și în cazul combustibilului, firmele de inchirieri auto percep, în general, un tarif mai mare – de multe ori pe o bază zilnică – pentru dotări suplimentare, cum ar fi sistemele de navigație sau scaunele de siguranță pentru copii. Cel mai bine este sa aduceti propriile dvs. astfel de accesorii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here