Orice le-ai face ele sunt acolo: cercuri albastre naturale in jurul ochilor deosebit de inestetice si suparatoare. Te-ai saturat sa le ascunzi sub batoane care le mascheaza si sub masaj! Ai pus pe ele tone de fard, dar in zadar. Duci o lupta pe cont propriu, personala cu cearcanele, desi programul de somn este acelasi, iar pentru ca te culci tarziu, nu poti reduce consumul de cafea. Uneori constati cu exasperare ca ele apar ca prin ceata si cand te odihnesti mai bine de parca fac parte din tine.
Ai devenit neputincioasa in lupta cu cearcanele? Acesta nu este un motiv de exasperare, fiindca stiu un specialist de exceptie care se ocupa de tratament cearcane cu succes.

Victoria lui in acesta lupta dezarmanta pentru orice om obisnuit este garantata 100% pentru ca are de partea lui si pricepere si dragoste fata de profesia sa, dar si echipamente moderne. El elimina cearcanele usor vizibile, dar si pe cele adanci, intiparite in jurul ochilor.
Iata ce tipuri de tratamente foloseste “Doctorul Frumusete” pentru eleminarea cearcanelor:
-umplerea lor cu acid hialuronic. Acesta este forma de lupta impotriva formelor usoare
-utilizarea grasimii proprii pentru eliminarea prin umplere a cearcanelor
-depigmentarea cu peeling laser CO2 sau Vbeam.
98% dintre vedetele care s-au tratat in clinica doctorului Renert s-au declarat mai mult decat multumite de rezultate, printre ele putem mentiona: Teo Trandafir, Anda Adam, Jorge, Catrinel Snadu, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor si Ramona Lazuran.

In conceptia doctorului Renert frumusetea trebuie restaurata in totalitate si atat femeile, cat si barbatii pot recurge la diferite proceduri pentru a etala o imagine perfecta in public. Este laudabil faptul ca medicul isi informeaza pacientii mai intai pe site asupra complexitatii tuturor interventiilor, apoi ii programeaza pentru o dicutie care precede interventia in care stabilesc de comun acord ceea ce este mai bine de facut. Teo Trandafir il considera “un sfatuitor de buna credinta si un specialist de exceptie” datorita comunicarii transparente pe care o are cu pacientii sai. Anda Adam il vede ca fiind 100% dedicat meseriei sale, in timp ce Jorge ii apreciaza la superlativ simtul estetic si energia pozitiva pe care o emana.
Stergerea cearcanelor fine cu acid hialuronic costa 375 de euro (seringa), in timp ce eliminarea chiar si a celor mai adanci prin injectare de grasime proprie 1250 de euro, iar o sedinta de depigmentare 250 de euro.

In sanatate si frumusete merita sa investim tot ceea ce avem, fiindca lumea care ne vede cearcanele ne judeca uneori nedrept prin prisma acestora. Judecata aspra a celor din jur este partial indreptatita dat fiind ca exista forme de tratare a cearcanelor, iar preturile sunt accesibile. Daca este deranjant si pentru o persoana obisnuita sa apara cu riduri adanci si cearcane proeminente in public, cu atat mai mult pentru o vedeta.
O programare la clinica de la care toata lumea pleaca multumita se face simplu, telefonic. Doritorii gasesc toate informatiile legate de interventii, costuri, spitalizare (daca este cazul) refacere si garantarea efectului interveniilor pe site.
2018 sta sub semnul frumusetii, de aceea multe dintre vedetele autohtone si-au facut programare la clinica doctorului Renert. Au venit deja si primele vedete din Europa sa se infrumuseteze aici gratie tarifelor reduse raportate la calitatea serviciilor.

Lasă un răspuns