Abia iesisem din amfiteatrele facultatii si eram plina de sperante. Terminasem ca sefa de promotie si credeam ca angajatorii ma asteptau cu bratele deschise. Experientele mele legate de primele interviuri de angajare pe cont propriu au fost amare.

Aplicam pentru posturi de secretara sau de asistent manager. Inainte de interviu discutam cu contracandidatele mele. Nu erau decat absolvente de liceu, nu aveau notiuni de management, marketing, administratie sau economie, cu toate acestea ele primeau postul, mie mi se spunea sa astept raspunsul acasa, dar nu primeam nici un telefon de bunt simt prin care sa mi se spuna ca nu corespund postului. Inclin sa cred ca mi se intampla asta fiindca ma duceam cu camasa incheiata pana la gat la interviu si cu fusta suficient de lunga, iar cand eram intrebata daca sunt disponibila tot timpul, raspundeam ca numai in timpul programului de lucru.

Nu regret felul in care m-am comportat atunci, ci doar pierderea de timp.
Suferintele si umilintele mele au incetat, cand am descoperit Infomunca si munca in Cluj. ”Cu siguranta ca toti angajatorii de aici sunt seriosi, din moment ce conditiile de ocupare a postului sunt publice si transparente”, mi-am zis. Am avut dreptate. Am gasit repede cateva posturi de secretara de agentie de turism si administrator pensiuni.

Mi-as fi dorit sa vad CV online sa-mi fac un dosar beton, l-am gasit si am fost recunoascatoare pentru asta.
Am obtinut postul de administrator pensiune, am deja 3 ani vechime, un salariu de 3000 de lei, masa si cazarea gratuite si sunt pe zi ce trece mai indragostita de serviciul meu. Imi place mai ales cand oamenii ma suna dupa ce pleaca de la noi sa-mi multumeasca pentru tot si sa ma felicite pentru munca depusa.

Ai terminat de curand facultatea, te imbraci decent, vrei sa-ti castigi cinstit painea si nu esti disponibila dupa program? Te felicit si te sfatuiesc sa cauti angajari in Romania si strainatate! Cu Infomunca vei avea si tu garantat carte de munca si vechime.

Lasă un răspuns