Parintii responsabili stiu foarte bine faptul ca trebuie sa isi duca inca de mici copiii la o clinica de stomatologie. Medicul stomatolog trebuie sa ii consulte pe cei mici si sa vada daca totul e in regula. Sunt o multime de probleme medicale ce pot aparea de la o varsta frageda si medicii stomatologi stiu cum sa le trateze pentru a fi apoi bine.

Foarte frecvent copii vin in cabinete impreuna cu parintii pentru un aparat dentar. Nu sunt putini copiii care au dintii strambi. O astfel de problema tratata la timp se rezolva mai repede. Una e sa porti aparat dentar la 8-9 ani si alta e la 25-30 de ani. Dintii se indreapta mult mai greu daca ai o varsta mai inaintata.
Unii parinti ignora total problemele dentare ale copiilor, iar acestia, cand ajung adulti au de indurat mult mai mult si de dat mult mai multi bani pe la medicii stomatologi.

Ca parinte trebuie sa constientizezi importanta acestui aspect.
Un lucru important tine de perceptia pe care o are cel mic fata de cabinetele stomatologice. Trebuie sa il inveti de mic faptul ca medicii sunt prietenii lui. Niciodata nu iti ameninta copilul ca il duci la medic daca nu e cuminte, deoarece va dezvolta o fobie fata de acesta si cu greu il vei duce cand va fi nevoie.
Daca ai nevoie de un cabinet stomatologic pentru puiul tau, asigura-te de faptul ca mergi cu el la un cabinet care lucreaza si cu cei mici. In cabinetele care ii trateaza pe copii exista medici care stiu cum sa ii faca pe acestia sa accepte usor ceea ce se intampla si mediul este mult mai placut pentru ei.

O clinica stomatologica ce ofera si servicii de stomatologie pentru copii e Cris Smile. Cei de la Cris-Smile.ro au medici dedicati muncii lor, medici care stiu cum sa lucreze cu cei mici, care stiu ce sa le spuna si cum sa ii faca sa stea linistiti pe scaunul de la stomatolog. Prin mana acestor medici au trecut o multime de copii si ei chiar stiu ce sa faca pentru ca acestia sa revina fara teama la clinica.
E important ca medicii sa stie cum sa trateze un copil. Exista medici stomatologi care nu au rabdare cu cei mici, care nu stiu cum sa le vorbeasca pentru a-i face sa se linisteasca. Insa, astfel de medici nu vei gasi la Cris Smile. Cei de aici te vor surprinde intr-un mod placut.

Daca si tu vrei sa iti lasi copilul pe maini bune, vin-o cu el la Cris Smile.
Cei de aici se ocupa in mod responsabil si de adulti. O multime de persoane vin la aceasta clinica pentru un detartraj, un implant, o carie sau pentru alte servicii. Mai multe detalii gasesti pe site.

Lasă un răspuns