Am auzit pe multi, cand vine vorba sa faca un dar iubitelor, ca gestul conteaza, fiindca nici la ei “dragostea nu trece prin stomac”. Daca ei sunt rabdatori cand mancarea este fara gust, arsa sau prea sarata, trebuie sa inteleaga si ele ca banii pentru bijuterii se duc pe cosul zilnic si facturi!

Eu nu sunt asa, dragilor! Sunt in stare sa ma imprumut, numai sa le ofer celor dragi tot ce este mai frumos. O iubita am, ma mandresc cand merge la brat cu mine prin oras, asa ca inele de logodna cu pietre pretioase ii cumpar!

Iubita aceasta foarte pretioasa pentru mine, va avea grija de mine si de casa. Ma va astepta serile cu masa pusa si cu focul aprins in vatra, imi va face ceai si ma va inveli, cand bolnav fiind nu ma voi putea da jos din pat si lucrul cel mai important: va aduce pe lume copiii, copiii nostri dragi!

Daca in vremuri stravechi, împăratul chinez Kublai Khan (gazda lui Marco Polo) ar fi oferit un întreg oraş în schimbul unui rubin de dimensiuni excepţionale, eu cum sa nu cumpar un inel de logodna cu rubin pentru cea mai pretioasa fiinta din viata mea?
Rubinul acela va fi flacara nestinsa a iubirii noastre si va revarsa asupra noastra incredere, sanatate, belsug si noroc!

Astept cu nerabdare momentul in care sa o anunt cantand vessel: “Ti-am luat un inel” si sa completez cu descrierea lui: inel din aur galben de 14k, avand greutatea de 2.34 gr, si o piatra centrala din rubin natural, de culoare rosu-violaceu, semitransparenta, fatetat rotund, de cca 0.50 ct.
Si chiar daca nu va fi inelul”mare cat inima mea” va fi actul de proprietate al ei asupra inimii mele si cu acest inel vom cuceri impreuna, de mana, viitorul!

Lasă un răspuns